2016-12-09 00:12

EVENIMENT


Incendiu la un complex turistic

 |  19:10
Incendiu la un complex turistic

Un incendiu a izbucnit la un complex turistic din județul Caraș-Severin unde, în fiecare vară, este organizat Festivalul de Jazz de la Gărâna, clădirea fiind distrusă de flăcări.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Caraș-Severin transmite că pompierii militari s-au deplasat de urgență, în jurul orei 14.00, în Poiana Lupului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la restaurantul unui complex turistic unde are loc Festivalul de Jazz de la Gărâna, în fiecare vară.

"Echipajele de pompieri militari și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Brebu Nou și Văliug intervin pentru stingerea incendiului care se manifestă generalizat și violent la întreaga construcție", transmite ISU Caraș-Severin.

Din cauza materialelor și elementelor de construcție din lemn, care au favorizat arderea intensă, focul nu a fost stins nici la ora transmiterii acestei știri, restaurantul fiind afectat în proporție de 80%.

Deocamdată, nu se știe de la ce a izbucnit incendiul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: incendiu, complex turistic, caras severinComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Caraş-Severin. Incendiu puternic la o pensiune din localitatea Sasca Montană Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o pensiune situată în localitatea Sasca Montană, din... 03 Dec 2016 | (0)
Accident în Caraş-Severin. O cisternă cu 24 de tone de bitum lichid s-a răsturnat pe DN 6 O cisternă încărcată cu 24 de tone de bitum lichid s-a răsturnat, miercuri, pe drumul... 23 Noi 2016 | (0)