2019-01-21 10:28


Incendiu la un hotel din Venus! ZECI de persoane au fost evacuate

 |  09:56
Incendiu la un hotel din Venus! ZECI de persoane au fost evacuate

Aproximativ 28 de persoane au fost evacuate, marţi dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit în camera tehnică a unui hotel din staţiunea Venus, acesta manifestându-se la un boiler şi înregistrându-se o degajare mare de fum.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi dimineaţă, la un incendiu izbucnit la camera tehnică a hotelului Ammon din Venus.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere de la Secţia Mangalia şi un echipaj SMURD. Echipele de intervenţie au stabilit că incendiul se manifesta la un boiler, cu degajare mare de fum, în camera tehnică de la subsol.

Hotelul are trei etaje, iar în momentul izbucnirii incendiului aici erau cazate aproximativ 28 de persoane, acestea fiind evacuate în siguranţă de angajaţii unităţii de cazare.

Deocamdată, nu se ştie de la ce a pornit focul, cauza urmând a fi stabilită de pompieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-19

TAGURI: incendiu, incendiu hotel, venus,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...