2018-10-16 09:29


Incendiu puternic din cauza unei candele

 |  09:16
Incendiu puternic din cauza unei candele

Un apartament a luat foc după ce o lumânare a fost lăsată aprinsă, iar proprietarul acestuia a suferit arsuri grave într-un bloc din Constanța. O altă vecină și-a pierdut viața.

Fumul gros a invadat şi locuinţa situată deasupra celei unde a izbucnit incendiul iar o bătrână a murit intoxicată. Peste 20 de persoane au fost evacuate, printre care şi copii, de pompieri în toiul nopţii, transmite Neptuntv.ro.

Intervenția pompierilor a durat mai bine de două ore. Pentru a putea pătrunde în apartamentul cuprins de flăcări, pompierii s-au dotat cu tuburi și măști de oxigen.

 ‘Ne-am deplasat la locul solicitării cu două autospeciale și o autoscară. Ajunși la fața locului, am evacuat persoanele de la etajele superioare, casa scării fiind invadată cu fum. A ars apartamentul în totalitate’, a declarat plutonierul adjutant șef Cioti Beciu, din cadrul ISU Dobrogea.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, iar bătrânul din al cărui apartament a izbucnit incendiul ar putea fi cercetat penal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27

TAGURI: incendiu, candela, bloc, constanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...