2019-02-23 00:46


INCENDIU puternic în Chiajna: Arde mansarda a două blocuri învecinate

 |  13:35
INCENDIU puternic în Chiajna: Arde mansarda a două blocuri învecinate

Douăzeci de maşini de stingere şi cinci autoscări din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov s-au deplasat, vineri, în localitatea Chiajna unde se manifestă un incendiu violent la mansarda a două blocuri învecinate.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat, vineri, că intervine cu douăzeci de autospecuale de stingere şi cinci autoscări la un incendiu violent care se manifestă în localitatea Chiajna.

”Arde cu flacără puternică mansarda a două blocuri lipite”, au transmis reprezentanţşii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, blocurile au trei etaje şi mansardă, fiind realizat dispozitiv pentru stingere şi protecţia altui bloc învecinat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-23

TAGURI: incendiu puternic, chiajna,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


_.'C'._
23 Noi 2018

...La ultimul incendiu tot din capitala, ala din sectorul 5 concluzia anchetei derulate ulterior de catre pompieri a fost una nu tocmai placuta pt. ureche, atit cei ramasi pe drumuri cit si pt. noi restul lumii..si anume ca o tigara aruncata la intimplare a dus la incendiul respectiv, iar la cel care tocmai e in pliiina desfasurare in Chiajna concluzia anchetei va fi...: 1. Scurtcircuit ca urmare a unei instalatii electrice improvizate sau 2..tot aceiasi tigara nestinsa si aruncata bineinteles-intimplator....Iar acest fapt, daca se va dovedi ca tot tigara fost de vina, ne va spune 9, la fiecare dintre noi ca avem o BIG_problema de educatie elementara legata de prevenirea incendilor, dar mai cred deasemeni ca si "Manelizarea-si-Tiganizarea" excesiva si peste masura a societatii noastre de consum este o mare problema !!!...Toata lumea stie ca acolo, in locurile sau blocurile unde locuiesc in majoritate etnici-tagani, MIZERIA-Haosul si Debandada sunt la ele acasa. De ce sa duca gunoiul la tomberon cind e mai usor sa il arunce direct de la balcon-jos,..la fel sa procedat si la ultimul incendiu declansat in sect. 5..ia fost greu animalului-dobitoc si lene sa calce pe tigara, a preferat sa o arunce la intimplare, la durut in s~ula asa cum se spune in mod popular !!!!......Daaa ! O_educatie civica made in la_RO~tigania........Psd ! psd ! Psd !..noi votam tot cu PSD-ul~..
AI BELITO BELINI
23 Noi 2018

CINE A DAT APROBARE DE CONSTRUCTIE SI PROIECT LA TIGANI DEZVOLTATORI , SA RASPUNDA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...