2019-01-22 10:29


INCENDIU puternic la o fabrică de prelucrare a cărnii

 |  21:23
INCENDIU puternic la o fabrică de prelucrare a cărnii

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, în incinta unei fabrici de prelucrare a cărnii din oraşul Topoloveni, flăcările cuprinzând două hale de producţie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul a izbucnit la un aparat de prăjit în care se afla o cantitate mare de ulei, apoi s-a extins la acoperişul unei hale. Ulterior, flăcările au cuprins şi o a doua hală, manifestându-se pe o suprafaţă totală de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. 

Incendiul izbucnit marţi seară în incinta unei fabrici de prelucrare a cărnii din oraşul argeşean Topoloveni, extins la două hale de producţie, a fost localizat şi se acţionează pentru lichidare, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă totală de 6.000 de metri pătraţi iar pompierii au format şi un dispozitiv de protecţie, pentru a evita extinderea focului la celelalte patru hale din incintă, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-09

TAGURI: incendiu, fabrica, carne, topoloveni, hala de productie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROGER
10 Ian 2018

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Ați fost respins de multe bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriilor dvs.? Aveți proiecte?  Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o soluție la problemele dvs. Aveți nevoie de finanțare pentru a vă ajuta afacerea să revină pe drumul cel bun? Așadar, oferim împrumuturi persoanelor interesate la o rată scăzută a dobânzii, de la 3% la 3,5% în decursul perioadei pe care o doriți fără un depozit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să încercați să mă contactați prin poștă: ayudaentreparticular@gmail.com ayudaentreparticular@gmail.com Whatsapp: 0033644664081
Random imageUltimele stiri

loading...