2019-05-22 18:03


INCENDIU PUTERNIC la un un bloc dintr-un ansamblu REZIDENŢIAL din cartierul Berceni

 |  14:53
INCENDIU PUTERNIC la un un bloc dintr-un ansamblu REZIDENŢIAL din cartierul Berceni

Un incendiu destul de puternic a izbucnit sâmbătă înspre prânz la etajul 19 al unui bloc turn din cartierul Berceni din Capitală. Deflagraţia s-a anifestat cu degajări mari de fum.

Din fericire, întregul etaj afectat a fost evacuat la timp şi nu au fost persoane rănite.

Focul a izbucnit la etajul 19 al unui bloc din ansamblul rezidenţial Monaco Tower din cartierul Berceni, manifestându-se iniţial cu flacără deschisă, vizibilă din afara clădirii, şi cu degajări mari de fum.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi că două autoscări şi constituit echipe de căutare - salvare pe etaje.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov precizau că întregul nivel a fost evacuat, neexistând persoane rănite. 

La ora transmiterii acestei ştiri, Incendiul a fost stins de către pompieri după mai puţin de o oră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-17

TAGURI: incendiu, cartie berceni, ansamblu rezidential, bloc, fum, foc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG