2018-12-17 20:03


INCENDIUL care a făcut SCRUM depozitul cu arhive din Ilfov, nu este LICHIDAT nici după 60 de ORE

 |  10:08
INCENDIUL care a făcut SCRUM depozitul cu arhive din Ilfov, nu este LICHIDAT nici după 60 de ORE

Focul care a cuprins, vineri seară, un depozit din judeţul Ilfov în care erau arhivele mai multor companii, inclusiv bănci, nu a fost declarat lichidat, la peste 60 de ore de la izbucnire, existând încă focare mocnite, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, citat de News.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, luni, că incendiul nu a fost lichidat şi că la faţa locului se mai acţionează cu două autospeciale de stingere şi o autoscară.

Potrivit acestuia, după ce incendiul va fi declarat stins, se va constitui o comisie de cercetare a cauzei probabile de incendiu, formată din pompieri care au participat la intervenţie şi inspectori de prevenire de la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov.

Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 18.00, la depozitul din localitatea Dărăşti, judeţul Ilfov şi a afectat aproximativ 1.000 de metri pătraţi din suprafaţa totală a imobilului de 1.800 de metri pătraţi, declarau reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Arhiva ASTRA Asigurări, printre cele care au ars

Ştefan Ecxarcu, managerul Global Archive Management, compania căreia îi aparţine depozitul distrus de incendiu, a declarat, sâmbătă, că urmează să fie făcută o analiză, în baza situaţiei electronice pe care firma o are, pentru a se stabili exact ce documente au ars. El a mai spus că depozitul avea asigurare, iar companiile care aveau acolo arhivele şi au rămas fără documente vor fi despăgubite.

Potrivit site-ului companiei, aceasta are peste 150 de clienţi, în general companii private, inclusiv bănci.

În depozitele din localitatea ilfoveană Dărăşti se află, pe lângă arhivele unor mari companii, inclusiv bănci, toată arhiva Astra Asigurări, încă din perioada în care aceasta era monitorizată de firma de audit financiar KPMG, a scris România Liberă, potrivit News.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-29

TAGURI: incendiu, depozit, arhive, astra asigurari, ars, scrum, ilfov, darasti, lichidat, global archive, isu bucuresti, foc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Mai 2017

trebuie sa aduca John mai multe pahare cu apa...HA HA HA stupid people...Concluzie-nu s-a stins "incendiul" pentru ca inca nu a ars tot ce trebuie sa arda....Aici au fost banii dumneavoastra...in Dubai CA$$$$$$$$H cu geamantanele iar in banci SULLLLLLLAAAAAA din curul lui UDREA....zerouri in conturi puse de-amboulea de capitalistii de cumetrie..marii afaceristi care fura toata tara pentru MAFIA DE LA MONACO...ANRP.......si bineinteles bancile care le-au spalat banii...acum spala urmele...unde esti OMaR HAISSAM sa vorbesti cu dom-profesor
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Mai 2017

https://www.youtube.com/watch?v=qMskSnRvWTw
Random imageUltimele stiri


loading...