2019-02-24 01:09


Începe judecarea DOSARULUI patronilor de la COLECTIV

 |  08:31
Începe judecarea DOSARULUI patronilor de la COLECTIV

Dosarul în care sunt judecaţi pentru ucidere din culpă patronii clubului COLECTIV şi administratorii firmei care au instalat artificiile în seara concertului din 30 octombrie 2015, are marţi primul termen pe fond, la Judecătoria Sectorului 4. Tribunalul Bucureşti a respins la sfârşitul anului trecut toate contestaţiile şi excepţiile formulate şi a dispus începerea judecării cauzei.

Dosarul a ajuns în instanţă în 28 aprilie 2016 şi, după aproape şase luni în care a fost în procedură de cameră preliminară, Judecătoria Sectorului 4 a dispus începerea judecării pe fond, respingând toate excepţiile privind regularitatea actului de sesizare a instanţei şi legalitatea administrării probelor.

Decizia a fost contestată de inculpaţi la Tribunalul Bucureşti, care, în 29 decembrie, a respins definitiv toate contestaţiile, apreciind că acestea sunt nefondate şi că dosarul nu trebuie retrimis procurorilor Parchetului instanţei supreme pentru refacerea rechizitoriului, notează news.ro.

La dosar vor fi menţinute toate probele depuse de procurori, printre care imagini video înregistrate în seara zilei de 30 octombrie 2015 în clubul Colectiv, expertize în incendii şi construcţii, procese-verbale de redare a imaginilor şi de redare a unor convorbiri telefonice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: dosar colectiv, patroni, tribunal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...