2019-03-22 10:38


INCREDIBIL: Comisia Iordache bagă PUMNUL ÎN GURĂ protestatarilor. ÎNCHISOARE pentru ultraj

 |  17:32
INCREDIBIL: Comisia Iordache bagă PUMNUL ÎN GURĂ protestatarilor. ÎNCHISOARE pentru ultraj

Comisia Iordache a adoptat, în ședința de luni, amendamentul de modificare a infracțiunii de ultraj.Astfel, a fost eliminată posibilitatea sancționării cu amendă, inculpatul fiind pedepsit cu inchisoarea.

"Orice amendament ar trebui bine argumentat. Mi-as dori sa se specifice foarte clar dacă o astfel de majorare a pedepsei este menită sa protejeze jandarmii, polițiștii, mai ales in contextul protestelor, mai ales in conditiile in care în ultima vreme au existat provocări, presiuni din partea jandarmilor", a spus deputatul USR Ion Stelian, potrivit stiripesurse.ro.

"Singura noutate este că, pe lângă jandarmi și polițiști, apar și militarii", a replicat Florin Iordache.

"Faceti si o modificare in sensul ca limitati optiune judecătorului de a aplica pedeapsa amenzii. Dumneavoastră vreti in mod expres ca ultrajul, alin. 1,2,3, sa fie sanctionat direct cu inchisoare, plus sporul de pedeapsa. Discutia este despre pedeapsa inchisoarii direct, fara alternativa de a aplica si amenda", a spus Iuliana Scântei.

"Susțineți să se dea cu pietroaie în jandarmi? Foarte bine", a precizat Eugen Nicolicea.

"Ce e mai grav, vătămarea drepturilor cetățenilor sau amenințarea care nu ar fi dusă la capăt în forma ultrajului?", i-a replicat Scântei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-02

TAGURI: comisia iordache, vot, protesteste, inchisoare, ultraj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
02 Iul 2018

Comisia Iordache: ÎNCHISOARE pentru divulgarea de informaţii confidenţiale dintr-un dosar(...)_____----_____ f. de acord cu aceasta( "scurgerea" -vorba vine! - de informatii), insa cu ultrajul pedepsit direct cu inchisoare, este abuziv, ultrajul are sute de secvente si grade, nu poti baga pe toata lumea in aceiasi oala, una este sa scoti limba catre un polititist ,alta este sa-i scoti -lui-dintii...
ANONIM
02 Iul 2018

ASTA-I BUNA PT CA GRABESTE SFARSITUL IDIOTILOR CARE CONDUC RO .................
CINE îNTREBA?
02 Iul 2018

”revoluționarul” de Nicolicea? Ia uite ce le plânge de millă jandarmilor, milițienilor! Băi Bulă! Ești bun de făcut bancuri și mișto de tine, LA GREU! În primul rând Jandarmii sunt mai pregătiți dpdv fizic și-al luptelor de stradă decât milițienii! Ei sunt pregătiți PE SCUFIE în privința a ceea ce se poate întâmpla într-o confruntare cu protestatarii, trag de fiare, sunt dotați dpdv fizic și logistic față de un om obișnuit...DECI, NU SUFERĂ COMPARAȚIE DERBEDEU MINCINOS, ARONGANT ȘI ÎNVECHIT ÎN RELE!
IAR CIORDACHE
02 Iul 2018

ALTE DERBEDEU POLITIC FACE O AFIRMAȚIE EXTREM DE GRAVĂ CE TE DUCE CU MINTEA FIX LA O DICTATURĂ PROST MASCATĂ PÂNĂ ACUM ȘI ANUME CĂ DIN ELITA CAFTITOARE ȘI OFENSATĂ ȘI PE AERUL PE CARE-L VA RESPIRA PROTESTATARUL, VA FACE PARTE ȘI MILITARI! NU-I MAI TRIMITEȚI ÎN TEATRELE DE OPERAȚIUNI SĂ-ȘI LASE CIOLANELE PE-ACOLO? ÎI TRIMITEȚI LA CAFTEALĂ ÎMPOTRIVA PROPRIILOR LOR FRAȚI ROMÂNI...LA ORDIN POLITIC!
CAREVASĂZICĂ,
02 Iul 2018

PENTRU VOI, LEPRELOR...în ciuda a ceea ce-ați făcut din țara asta, adică O RUINĂ, înjumătățind populația României DATORITĂ politicilor voastre avându-i/ne drept ȚINTĂ, voiați să faceți nițică ”pușcărie” la domicil în weekend, apoi să emiteți legi, decrete , OUG noaptea...ca HOȚII, iar noi pentru că ne-am PRINS și ne revoltăm, le dați puteri sporite, ÎN NICIUN FEL JUSTIFICATE jandarmilor, milițienilor care să facă TREABA VOASTRĂ MURDARĂ, adică EI să scoată castanele (protestatarii) din foc cu mâinile lor, NU VOI! PĂI BINE LEPRELOR! Cum rămâne cu CEDO? Dacă ne băgați la bulău, după ce ieșim, vă dăm în judecată și câștigăm! E bine-așa?
PT.AROGANTUL DE NICOLICEA
02 Iul 2018

și derbedeul Ciordache: uite ce spune un om de bun simț , PUBLIC (Mihai Silviu Chirilă) despre ALTĂ PORCĂRIE DE-A VOASTRĂ : ”Apropo de Parlamentul Romaniei! PUN INTREBAREA PUBLIC: CU CE SE OCUPA IN ZILELE ACESTEA SENATUL ROMANIEI? AUD CA A TRECUT IN SENAT IN PROCEDURA TACITA O LEGE PRIN CARE POLITIEI SI JANDARMERIEI LI SE VOR DA PUTERI SPORITE, PRINTRE CARE CAPACITATEA DE A NE AMPRENTA, DACA NU NE LEGITIMAM CAND NE CER ELE, DREPTUL DE A INTRA IN LOCUINTA FARA MANDAT! Daca e adevarat asa ceva, atunci e grav. Pentru ca iata un intreg pachet de legi dictatoriale care trec ca prin branza prin Senat, ajungand sa fie votate in maniera automata de catre Camera Deputatilor. Pentru cei nefamiliarizati cu procedurile legislative, aprobare tacita inseamna cand cineva duce o lege in Parlamentul ROmaniei si o lasa acolo 60 de zile. Daca in acest interval nu a luat-o nimeni in discutie si aprobare, legea se considera aprobata in mod tacit, adica fara nicio dezbatere”
ANONIM
02 Iul 2018

DA decat sa vedem drogati isterici care se caca prin piete si se dau in stamba ca vezi doamne nu e democratie mai bine nitica militarie tataie Nu o sa ti mai convina tie tarfa USRisto sorosista sa scuipi fortele de ordine si sa bati oameni
”ANONIME”...
02 Iul 2018

tu cu cin te cerți? Habar n-ar cu cine vorbești bre! PE BUNE!
NEGRO
02 Iul 2018

Oare dictatura oligarhilor PSD-ALDE va mai dura pana in anul 2020 (adica douazeci douazeci cum citea doamna Dancila)? Daca da, atunci vor restaura dictatura. Daca nu, avem prilejul de a ne debarasa de asemenea creaturi cu ocazia viitoarelor alegeri. Doar ca atunci romanii trebuie sa stie: ori ies la vot si-i darama, ori nu, si-i ingenuncheaza definitiv cleptocratii. Ei inca se cred in 1990, cand i-au ucis pe ceausesti ca sa instaureze dictatura hotiei si a devalizrii Tarii , marca KGB. (Desi in unele locuri i-au depasit in furaciuni chiar si pe oligarhii rusi. Acestia nu-si mai vand propria tara, de cand Putin le-a pus piciorul in prag.) In anul de gratie douazeci douazeci (citat din Dancila), chiar ca ii vom putea alunga. Depinde, insa, daca ne-a mai ramas o bruma de creier. Daca nu, ei nu se dau in laturi de la nici o faradelege. Barbaria le e in sange!
NEGRO....
02 Iul 2018

Dacă lucrurile merg așa, din rău în mai rău, marșându-se dpdv legislativ apoi represiv/opresiv prin forțele de ordine (poliție, jandarmerie și armată, apoi prin parchete și judecătorii) România nu mai există în 2020, decât împărțită!
Să FIțI ATENțI
02 Iul 2018

la data ce se apropie - 18.08.2018. Atunci i-ar mânca pe strategii lumii să facă una lată, după care să înceapă să schimbe lumea...cam cum e cu clima acuma! Lui Trump i s-a compus chiar un cântec în care ăia lălăie ceva de genul ” o să mor și o să înviez după 3 zile”...se grăbesc gagiii. vor băga la înaintare vreo hologramă...o fac ei de pe vremea lui Moise, darmite acum, cu tehnologia asta...cert e că vor întoarce lumea pe dos!
NU MAI AU RăBDARE!
02 Iul 2018

Au nevoie de HAOS, DE CONFLICTE MAJOREA CAM PESTE TOT PENTRU A INSTAURA DICTATURI MILITARE, pricepeți? Frumos și interesant este că americanii, prin filmele lor, au curajul de a-și arăta și fața urătă! Să nu credeți că japonezul ăla din Congresul lor a mâncat ceva când a zis că anul 2018 va fi un an de mari prefaceri DAR...mai ales vom începe să vedem și alte creaturi/arătări extraterestre. A mai zis el și nu s-a brodit, poate nu era încă momentul! Dar acum, se apropie...îl vrea și Papa cu al său telescop special, cu lentile concave, etc...vor părea salvatorii noștri, dar de fapt, va fi INVERS!
THEY LIVE-1988
02 Iul 2018

e mai actual ca NICIODATĂ! REMEMBER: http://www.filme-online.bz/they-live-1988-online-subtitrat.html Tipul blond vine optimist să muncească pe șantier, crede în America, urmează regulile și crede că i se va ivi șansa de a se realiza într-o bună zi. În timp ce se odihnește în aer liber, într-un stabiliment în care se asigură un loc de dormit și o masă caldă, spre seară se alătură celorlalți care sunt supărați pe hackerul care întrerupe emisiunea din când în când și afirmă despre REALITATEA a ceea ce se întâmplă cu adevărat...în timp ce urmărește ceea ce spune tipul la TV, pastorul (negru) de la ei din tabără vorbește exact la fel și în același timp cu hackerul care tot întrerupe emisiunile TV...iar auditorii, în loc să caște ochii și urechile, începe să-i doară capul și să devină indispuși.
DAR, IATă CE SPUNE
02 Iul 2018

hackerul: ” Mișcarea a fost inițiată acum 8 luni, de un grup restrâns de oameni de știință care au descoperit din întâmplare niște semnale emise...” (8 în gematrie înseamnă sfârșitul a ceea ce-a fost, iar 8 culcat...reprezintă + sau – infinit, făcând parte din veacul fără de sfârșit ce va să vie – OPT, anunțând veșnicia, transfigurarea întregii lumi, 8 făcând parte din ceilalți doi de 8 al Numelui lui Iisus)
ÎN TIMP CE SE îNTRERUPE
02 Iul 2018

ceea ce spune hackerul, toți își duc mâna la frunte sau la tâmplă acuzând dureri de cap. Iar apare hackerul și spune ceea ce a devenit GENERALIZA(N)T pentru toată lumea și mai actual ca niciodată pentru zilele noastre: ”Săracii și clasa de jos sunt tot mai numeroși, justiția rasială și drepturile omului sunt ca și inexistente. EI AU CREAT O SOCIETATE REPRESIVĂ, IAR NOI LE SUNTEM COMPLICI, FĂRĂ VOIE. INTENȚIA LOR DE A NE STĂPÂNI SE BAZEAZĂ PE ANIHILIAREA CONȘTIINȚEI. NI S-A INDUS O STARE DE TRANSĂ, NE-AU FĂCUT INDIFERENȚI, FAȚĂ DE NOI ÎNȘINE ȘI FAȚĂ DE ALȚII. Nu ne mai preocupă decât propriul câștig. (Pe măsură ce semnalul este bruiat, însuși pastorul negru și orb, se crispează căutând să prindă ceea ce spune hackerul (sau își transmit telepatic ori datorită credinței – aceleași lucruri, aceleași idei...)
VĂ ROG SĂ ÎNȚELEGEȚI
02 Iul 2018

CĂ EI SUNT ÎN SIGURANȚĂ, ATÂTA TIMP CÂT NU SUNT DESCOPERIȚI! Așa supraviețuiesc = ADORMINDU-NE, FĂCÂNDU-NE EGOIȘTI ȘI SEDÂNDU-NE.” Din păcate, unul dintre cei care stăteau pe scaun, se ridică enervat și închide (ca un bou) televizorul. A doua zi, pe lumină, televizorul fiind deschis, se aude hackerul: ”CLASA MIJLOCIE E ADORMITĂ, TOT MAI MULȚI OAMENI SĂRĂCESC. SUNTEM ”CIREADA LOR”, SUNTEM CRESCUȚI PENTRU A FI SCLAVI. Nu le putem întrerupe semnalul, emițătorul e destul de puternic. Semnalul trebuie oprit de la sursă. ” Între timp, pe oameni iar îi apucă durerea de cap. ”Întâmplător”, un tip vede ce se întâmplă și fuge spre Biserică. Tipul nou venit se duce în Biserică, realizând că acolo o să afle despre ce este vorba. Se pare că acolo aveau o antenă și alte instrumente de transmis:
- ”Să ACCEPTăM
02 Iul 2018

realitatea. N-am emis decât câteva secunde. Trebuie să reununțăm la ideea de a interfera cu semnalul lor. Ne vor întrerupe iarăși. ” -”Atunci să facem publică existența acestei aparaturi. -N-o să dea rezultatul scontat. Am mai discutat asta. Jefuim bănci și fabricăm LENTILE HOFFMAN până nu mai putem. Și tot nu vom ajunge la destui oameni. Trebuie să găsim oameni puternici care să lucreze cu/pentru noi. În timp ce ascultă ce vorbesc cei din Biserică, când dă să plece este surprins de pastorul negru și orb care-l prinde spunându-i că se anunță o Revoluție, și că, chiar dacă lumea l-a orbit, Dumnezeu l-a făcut să vadă, proorocindu-i că se va întoarce. Când dă să iasă, aude un elicopter survolând pe deasupra taberei. Cei din Biserică ies afară și-și pun ochelarii negri cu lentile Hoffman privind spre elicopter.
AFARă, CEI CARE
02 Iul 2018

se uitau acum câteva minute la Tv, spun noului venit despre anumite zvonuri , chestii ciudate. Cum că ar fi o epidemie, de acte violente. -Mi-a spus că acolo în San Anselmo a apărut un fel de cult, ceva legat de sfărșitul lumii. – Cum se manifestă? – Împușcă oameni, jefuiesc bănci. Mulți își pierd mințile după ce au câte un coșmar. Tabăra, mai mult nomadă, cu niște acoperișuri sau ”pereți” din cartoane, folii metalice, până la cârpe sau corturi, încropită ad-hoc este distrusă de forțele de ordine care rad tot. Despre cei care împușcă ”oameni” sau jefuiesc bănci, NU și-au pierdut mințile, ci dimpotrivă = le-au recăpătat, cu ajutorul ochelarilor prevăzuți cu lentile Hoffman, EI VĂD ceea ce ceilalți NU MAI VĂD – MESAJELE SUBLIMINALE, ȘI FAȚA HIDOASĂ A OCUPANȚILOR TERREI – DRACII, AȘA-ZIȘII EXTRATEREȘTRII – CARE AU CHIP UMAN PENTRU A ÎNȘELA VIGILENȚA UMANILOR .
IATă CUM UN FILM
02 Iul 2018

din 1988 devine actual mai mult ca niciodată! Poate ar trebui să ne facem rost și noi de niște lentile concave (după modelul telescopului Papei de la Roma care a cheltuit într-o veselie pentru a-l construi și vedea astfel DRACII prin telescop) și nu cu ajutorul lentilelor convexe; numai cu cele concave, pentru a vedea anti-materia, materia neagră care se apropie vertiginos de Universul nostru, care ne-a invadat și vrea să-și arate în sfârșit fața. Nivelul de frecvență a Pământului tinde să se schimbe, Rezonanța Schuman va face ca ei să devină vizibili, fără alte mijloace adiacente pentru a-i vedea în toată ”splendoarea” hidoșeniei lor...ei sunt DEJA văzuți de Marile Puteri, au făcut pact cu ei, au experiențe împreună, îi/se ajută reciproc avantajos pentru a instaura AGENDA 2030 A PAPEI, ÎN VEDEREA INSTAURĂRII NOII ORDINI MONDIALE ÎN CARE, CINE NU SE (VA) SUPUNE, MOARE!
IAR DESPRE CEEA
02 Iul 2018

ce se întâmplă în filmul din 1988 -Se intră cu excavatoarele peste grupurile de rezistență, distrugând tot, în timp ce elicoptere survolează permanent pe deasupra. Hacker-ul care întreruprea emisiunea mereu, este prins într-un ungher de către polițiști și bătut măr. Pastorul negru începe să recite din Psalmi ”Deși mă poartă prin Valea Morții, nu mă tem de cel Rău.”, în timp ce se apără curajos cu bastonul pentru nevăzători.Este bătut rău. A doua zi, pe lumină, Blondul se duce în vechea Biserică și șterpelește o cutie ascunsă într-un perete fals. Ce găsește? Multe perechi de ochelari. E puțin dezamăgit dar stă sprijinit, între gunoaie, ascunde cutia plină de ochelari într-un tomberon, o acoperă cu gunoi și paie și merge pe stradă cu ei puși la ochi. Supriză! Pe un panou de publicitate, după punerea ochelarilor, vede scris negru/alb, cu majusucle : OBEY/SUPUNE-TE. Și-i scoate năuc de pe nas și mai privește o dată, fără ochelari: CREĂM UN MEDIU PLĂCUT DE LUCRU CU CALCULATORUL. Cu ochelarii puși, apare SUPUNE-TE!
REPETă FIGURA,
02 Iul 2018

până ÎNȚELEGE de fapt că REALITATEA este mesajul subliminal descoperit cu ajutorul ochelarilor speciali prevăzuți cu Lentile Hoffman. Alt panou; VINO ÎN....CARAIBE. Cu ochelarii speciali: CĂSĂTOREȘTE-TE ȘI REPRODUCE-TE. În timp ce merge cam nesigur, se uită la o firmă: ÎMBRĂCĂMINTE BĂRBAȚI ”ARMISI”. Cu ochelari: NU GÂNDI INDEPENDENT. La LICHIDARE DE STOC, cu ochelarii puși apare CONSUMĂ! Intrigat, își pune ochelarii și citește ce scrie pe toate panourile: CONSUMĂ, UITĂ-TE LA TV, CUMPĂRĂ...se apropie de un stand de ziare unde citește cu ochelarii: CUMPĂRĂ, UITĂ-TE LA TV, RĂMÂI ADORMIT, NU GÂNDI, CEDEAZĂ... Se apropie de stand, apucă o revistă și citește cu ochelarii pe fiecare pagină: SUPUNE-TE, RĂMÂI ADORMIT, CUMPĂRĂ, NU CONTESTA AUTORITĂȚILE, UITĂ-TE LA TV FĂRĂ IMAGINAȚIE...în timp ce-și ridică ochelarii de pe nas, vede articole scrise și nu mesaje subliminale, ele sunt dezvăluite doar cu ajutorul ochelarilor speciali.
ÎNCă șOCAT,
02 Iul 2018

sub elementul suprizei, își ridică ochii din revista luată de la un stand de cărți și, cu ochelarii pe nas privește atent la cel care s-a apropiat de el – SUPRPIZĂ! Tipul nu e uman! Are moacă mai degrabă de cyber! I se vede scheletul feței adumbrit de perucă, ochii ca două lanterne, gingii și dinți asemeni unui model de schelet pentru studiat anatomia. Extraterestrul, simte că este sesizat în adevărata-i ”splendoare” și-l întreabă ”Ai vreo problemă?” Aiurit, nevenind-și să-și creadă ochilor, își dă ochelarii jos de pe nas și-l vede de data asta ”uman”, cu piele, cu păr pe cap...extraterestru, nu se simte confortabil și pleacă. Vânzătorul însă, este uman. Se apropie de el și-l întreabă dacă cumpără revista pe care o ține în mână sau nu...în timp ce vorbește cu el, banii (dolarii ) din mâna vânzătorului priviți cu ochelarii Hoffman, au următorul mesaj: ĂSTA E DUMNEZEUL TĂU.
SE-NTOARCE îNGROZIT
02 Iul 2018

și se uită spre samafoare: Altă surpriză – la fiecare lumină a semaforului, în vârful lui vede atașat un satelit mic cu antenă care se învîrte în sensul acelor de ceasornic, transmițând: DORMI... DORMI...DORMI! Pe stradă, printre pietoni, în magazine, la coafor, în mașini, se văd oameni amestecați cu extratereștrii. În hipermarket-uri sunt alienși cu oameni amestecați și cam peste tot apare ”CONSUMĂ”.
ÎN SUPERMARKET,
02 Iul 2018

sus, prins de un perete, un televizor deschis arată un prezentator ne-uman ce are în spate pe un panou publicitar cât peretele, scris mare: SUPUNE-TE! Jivina extraterestră invita la optimism și acceptarea conducătorilor...”TOTUL SE REDUCE LA CAPACITATEA NOASTRĂ DE A ACCEPTA, N-AVEM NEVOIE DE PESIMISM. NU SUNT LIMITE” zicea jivina de-a dreptul! Blondul începe să râdă și în timp ce se ciocnește de o extraterestră, începe să manifeste ostilitate față de ea. Îi spune unei femei obișnuite: ”Tu, arăți bine. Dar asta, asta e urâta CA DRACU! Dacă îmi scot ochelarii, arată ca o persoană normală. Dacă îi pun la loc, zici că și-a înmuiat mutra în formaldehidă.”
ÎNTRE TIMP,
02 Iul 2018

este amenințat de către vânzător că va chema poliția, iar urâta, comunică prin ceas ”e unul aici care poate VEDEA”. Același lcuru îl fac și ceilalți extratereștrii din supermarket, cerând ajutor.: ”bărbat înalt, caucazian, nu pare înarmat, POARTĂ OCHELARI DE SOARE. ” Iese din magazin și începe să facă mișto de o altă arătare care-și aranja peruca în vitrina magazinului, apărând doi polițiști – ambii extratereștrii care-l îmbrâncesc și-l întreabă de unde are ochelarii. Faptul că l-au încolțit este comunicat tot prin ceasul de la mână care sunt de fapt aparate de emisie-recepție, putând fi interceptate, iar printr-o apăsare de buton, ceasul având puterea (capacitatea) de a-i scoate din mediul ”ostil”, atunci când urății sunt deconspirați sau le este amenințată existența.
BLONDUL LE SPUNE
02 Iul 2018

că-s urâți ca dracu, iar polițiștii îi răspund: ”Și tu ești la fel de urât pentru noi, cum suntem noi pentru tine. ” Este invitat la o cafea, dar se pune pe chelfănit extratereștrii. Le fură pistoalele, se apleacă în mașina de poliție și pune mâna pe un pușcoci de vânătoare adevărat. În timp ce fuge, intră într-o bancă și începe să împuște extratereștrii care deja comunică alarmați prin ceas. Când dă să împuște pe unul din spatele sălii, acela dispare. Pe stradă, este urmărit de drone. Împușcă una. Apare un polițist uman pe care-l invită s-o șteargă din vizorul lui cât mai repede. Se întâlnește cu prietenul lui negru de pe șantier, se bat bine, până când celălalt își pune ochelarii și VEDE!
PRIETENUL (FRANK)
02 Iul 2018

spune: ”Poate că ființele astea au fost întotdeauna printre noi. Poate că le place să vadă cum ne urâm între noi. Să vadă cum ne omorâm, să se hrănească cu inimile noastre de gheață.” Tipul de la Biserică spune că mulți polițiști umani s-au vândut pentru bani, alergând după umanii care nu sunt de acord cu invazia. Se regăsesc cu grupul de la Biserică și se adună într-un adăpost unde vorbește hackerul la Tv: ”UITAȚI-VĂ LA MEDIUL ÎNCONJURĂTOR. Nivelul de bioxid de carbon...al fluorocarburilor și al metanului sunt în creștere din 1958. PĂMÂNTUL ESTE ACLIMATIZAT. EI TRANSFORMĂ ATMOSFERA NOASTRĂ ÎN ATMOSFERA LOR. SECĂTUIESC O PLANETĂ ȘI SE MUTĂ PE ALTA, SUNTEM ”REUSRSE NATURALE” PENTRU EI. EI DORESC O INDIFERENȚĂ BENIGNĂ. NE VOR DROGAȚI, LE PUTEM FI ANIMALE DE COMPANIE SAU HRANĂ. DAR DE FAPT, SUNTEM O ”REZERVĂ VIE”.
UNUL DIN GRUPUL
02 Iul 2018

de rezistență propune vărsare de sânge. Șeful lor le spune că mai degrabă trebuie să le localizeze semnalul și să-l întrerupă, pentru a-i TREZI PE OAMENI ca să vadă fără ochelari REALITATEA existenței extratereștrilor. Prietenul Frank îl întreabă pe celălalt: CE vor de la noi? – Sunt liber-întreprinzători. Pământul este o planetă în curse de dezvoltare. ”Lumea a Treia a LOR.” Din păcate, sunt găsiți de poliție și începe măcelul. În fuga lor, pe o stradă lăturalnică văd pe jos un ceas-detector care începe să vibreze, să aibă străfulgerări de lumină albă, anunțând pe posesorul (lipsă de data asta), că se va deschide o cale de acces (un fel de start gate) ce durează câteva secunde pentru a fi teleportat în alt loc. Cei doi se aruncă în cercul deschis cât pentru a intra un om și se trezeasc într-un subteran, partea de sus a acestuia închizându-se sus, la tavan, ca și cum nu ar fi fost deschis niciodată.
TOT CU AJUTORUL
02 Iul 2018

ceasului, vocea le comunică că vor găsi instrucțiuni bilingve la capătul fiecărui coridor al bazei subterane a extratereștrilor. Aleargă de-a lungul coridoarelor lungi și dese, dau peste doi tâmpiți în uniformă care sar ca proștii în sus de bucurie că au fost terminați ”teroriștii”, dar fără a-i vedea în carne și oase pe cei mai importanți dintre ei  Merg ce merg și dau peste o sală mare de recepție, luxoasă, cu meseni (umani și non-umani) și cu unul pe scenă care se-aude deocamdată, ce spune la microfon:” PROGNOZELE ARATĂ CĂ PÂNĂ ÎN ANUL 2025, NU DOAR AMERICA, CI ÎNTREAGA PLANETĂ SE VA AFLA SUB PROTECȚIA ȘI STĂPÂNIREA ACESTEI ALIANȚE DE PUTERI. Câștigurile au fost substanțiale și pentru noi și pentru voi, elita umană a puterii. ” (aplauze furtunoase)
ȘI CONTINUă SPEECH-UL:
02 Iul 2018

”NE-AȚI FACILITAT ACCESUL LA RESURSELE NECESARE, ÎN CĂUTAREA EXPANSIUNII MULTI-DIMENSIONALE. ÎN SCHIMB (la schimb, aș spune eu...) VENITUL FIECĂRUIA DINTRE VOI AFLAȚI AICI, A CRESCUT. Numai în acest an, media fiind de 39%. (iar aplauze). Și tocmai am aflat că forțele noastre au obținut o victorie. Rețeaua de teroriști a fost distrusă aici, pe Coasta de Vest. Nu mai suntem în stare de alertă. Situația a revenit la normal. ”
BRUSC, BLONDUL
02 Iul 2018

venit la muncă în America, uitându-se la cel care vorbea, își dă seama că-l vede pe cel de la pupitru, în toată urâțenia lui de extraterestru! În timp ce-l privea atent, sunt scoși din visare (el , alături de Frank) de către unul din ”elita umană” care îi felicită că au fost recrutați, urându-le bun venit. Le reproșează că nu sunt îmbrăcați corespunzător noilor venituri, dar le spune că este mândru că se află acolo și-i întreabă dacă au făcut turul de onoare. Tipul, se oferă să-i conducă prin stabiliment, spunându-le că și-a dat seama că ei și cu el, au ”multe în comun”...poate doar faptul că sunt umani . Primul lucru pe care li-l arată este o stație de teleportare în care extratereștrii pleacă spre Andromeda. Tipul venit cu ei, le spune că de acolo vin ”ei”.
TIPUL îNSOțITOR,
02 Iul 2018

le spune: ”Nu știu cum funcționează, dar e ceva cu niște lentile gravitaționale. Curbează cumva lumina și te duce dintr-un loc, în altul. Totul funcționează ca un mare aeroport.” Tipul, îi ia pe după umeri și le spune în continuare: Băieți, credeți-mă! Tipii ăștia sunt foarte organizați. O iau pe un alt culoar. Salută soldații puși să păzească și le spune celor veniți cu ei: ”Stați să vedeți ce urmează. (Își fac intrarea într-o centrală.) Aici sunt creierele întregii operațiuni. Semnalul principal e emis de aici către satelit și apoi în lumea întreagă. Complicat, nu-i așa? Nici eu nu înțeleg chiar totul. ”
ÎI ARATă INTRâND
02 Iul 2018

din cameră în cameră. Ajunși la ultima, le comunică: Băieți, aici ne oprim. În fundul camerei se văd soldați cu arme-n mâini iar peretele este din sticlă, în spatele căruia se văd prezentatorii TV. ”Canalul CABLE 54.... Îl întreabă pe tip dacă îi pot lăsa înauntrul interiorului studioului Tv. Îi întreabă pe ofițeri de pază (extratereștrii) care-i spun: ”Fii serios. Ai cartela de autorizare? ” -Chiar aici, răspunde tipul. Dar, în același timp, Frank cu blondul scot armele și încep să tragă, împușcându-i pe urăți. Se constată că peretele-geam este izolat fonic și anti-glonț, iar semnalul este situat pe acoperiș.
TIPUL, SPERIAT
02 Iul 2018

le spune: ” Încă n-ați priceput băieți? NU MAI EXISTĂ ȚĂRI. NU MAI EXISTĂ BĂIEȚI BUNI. EI CONDUC TOTUL, ÎNTREAGA PLANETĂ. POT FACE TOT CE VOR! PUTEM TRĂI BINE, ÎN SCHIMB. Dacă îi ajutăm, o s-o ducem bine. Ne vor lăsa în pace, să facem bani. Și voi puteți vedea, cum e să trăiești bine. ȘTIU că vreți asta. Toată lumea vrea.” -Ți-ai TRĂDAT semenii? -Dar care e pericolul? Oamenii li se alătură în fiecare zi, de ce să nu ne aflăm în echipa învingătoare? Ne mai vedem, băieți și DISPARE!
ÎN TIMP CE ALEARGă
02 Iul 2018

spre acoperiș, la antenă...apare și Holly trădătoarea care s-a infiltrat în grupul lor și a dat impresia de convertită. Trădează pentru a treia oară, îl împușcă pe Frank, vrea să-l împuște și pe blond, dar acesta, ajuns pe acoperis și în fața antenei care emite prin satelit, dezarmat și amenințat cu arma de ea și de cei din elicopterele ce survolau deasupra acoperișului clădirii, scoate un pistol mic ascuns de sub mânecă, și o împușcă pe trădătoare, dar și el este împușcat, nu înainte de a distruge antena cu un glonte tras. Și-acum, vine partea frumoasă – odată distrus semnalul, prezentatorii își arată fața hidoasă, extraterestră iar oamenii îi văd ...fie că-s la bar printre oameni, în pat făcând sex cu dușmanii, pe stradă, intervievați, oameni politici, vedete...sunt văzuți de către oameni, exact așa cum sunt – urăți ca dracu, precum dracu...ceea ce și de fapt, sunt!
P.S.
02 Iul 2018

Orice film sience-fiction a devenit REALITATE și OBLIGATIVITATE, așa cum a fost/este acum ci iris-scan-ul, biometria, ciparea, filmarea non-stop, chiar cu ajutorul animalelor de companie sau a păsărilor...în special stăncuțe, ciori! Ei sunt ”de treabă”, ne anunță dinainte ce o să pățim...numai ochi de văzut s-avem și urechi de auzit!
@MACACPEDRAGNEA
03 Iul 2018

si pe guvernul lui . MA CAC PE NICOLICEA , IORDACHE , NICOLAE , TUDOSE , OLPUTA , DAN , DAR SI PE BOII DE ROMANI CARE STAU DUPA PERDEA SI NU IES LA PROTESTE . MA CAC PE ROMANIA DE ASEMENEA , ARE CE A VOTAT DECI SA INGHITA . AU VRUT PSD , ACUM SA SE BUCURE .
JUSTITIABILUL
03 Iul 2018

Modificările la CODUL PENAL sunt facute de catre faptuitorii, HOTI, DERBEDEI, GOLANI, ETC pentru a beneficia HOTII, BANDITII, TICALOSII, TRADATORII ,ETC. Desi DREPTUL este consacrat pentru APARAREA VICTIMILOR ele nu sunt consultate si nu participa la elaborarea legilor penale .Dar nu participa nici ELITELE ori SPECIALISTI IN DREPT , DE RENUME . IN ACEASTA SITUATIE in cazul lui DRAGNEA si nu numai acuzatia de ABUZ IN SERVICIU trebuie schimbata in ACTIUNE CRIMINALA, IMPOTRIVA CELOR NEPUTIINCIOSI ORI NEJUTORATI, SAU INTREPRINSA PENTRU SARACIREA POPULATIEI , ORI PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.
PI SI PIDI
04 Iul 2018

Nu ar fi mai bine sa se interzica asa zisele manifestatii neautorizate ?..asa nici nu ar mai fi nevoie de cele scrise pe aici !. Neautorizat: tunul de apa,pe ei si gata...
ATENTIE!
05 Iul 2018

Un tip a avut inspirația și trezirea în a transmite un mesaj trimis de un ofițer de informații pensionat: ”In ultima vreme hotelurile si pensiunile din marile orase sunt pline de „turisti” straini, toti cu alura sportiva, haine de firma si cu multi bani asupra lor. Majoritatea arabi din Israel, care nu par a fi emigranti. Ceva similar s-a petrecut in iarna lui 89 cand pe la Sculeni au intrat sute de masini Lada cu acelasi gen de turisti, insa de provenienta sovietica. Iar in „miscarile” de strada ale multinationalelor sunt foarte multi straini care isi duc veacul in spatiile de cazare(care nu prea sunt hoteluri) din zona Kisseleff. Cred ca e clar ca ni se pregateste un razboi civil din afara! In paralel cu razboiul climatic care e pornit de vreo trei luni de cand o emisie puternica de microunde a ridicat ionosfera in dreptul tarii noastre si de data aceasta nu au mai fost rusii….la coborare presiunea surplusului de potential electromagnetic declanseaza in mod normal cutremure sau in cel mai fericit caz inundatii. Macar sa fim avizati si prudenti atunci cand ne vin idei sa iesim in strada sau cand ne apar stari modificate de constiinta si ganduri care in mod normal nu ne sunt specifice.”
SE șTIE DOAR Că,
05 Iul 2018

atunci când oamenii SE TREZESC, au loc mișcări de trupe și se provoacă atât calamități zise ”naturale”, cât și stradale pentru a dărâma și-a instaura un alt regim politic și a genera o schimbare majoră în societate. Așa că, fiți cu ochii-n patru!
WHY THE VATICAN
05 Iul 2018

really Owns the LUCIFER Telescope. https://www.youtube.com/watch?v=_TgXHA-Ap_8
ÎN DOCUMENTAR
05 Iul 2018

se vorbește despre anti-materie și materia întunecată. De altfel, acum câțiva ani cercetătorii au spus că au studiat și au văzut cum un fel de energie neagră tinde să cuprindă Universul îndreptându-se spre noi. CERN-ul este vorba despre deschiderea unui portal care să vadă/să te trimită în altă dimensiune; ceea ce-a văzut autorul documentarului la CERN, în minte i s-a format o imagine de ansamblu, un fel de combinație între știință și religie datorită factorilor implicați = cercetători, oameni de știință dar și cei ai bisericii (catolice). De altfel, Stephen Hawking a spus dpdv strict academic că, deschiderea (prin CERN) a acestei porți, prin ceea ce se găsește ACOLO, va putea duce spre distrugerea Universului.
PRIN EXPERIENțELE
05 Iul 2018

din cadrul CERN, el (autorul documentarului) a arătat necesitatea informării oamenilor, pentru că arma-ignoranței poate sparge lacătul Cutiei Pandorei. SERGIO BERTOLUCCI – director științific afirmă că experimentul CERN poate fi drumul prin care se deschide ușa spre o extra-dimensiune, iar deschiderea acestei uși poate însemna întâlnirea noastră cu CEVA ce va trece prin ea, asta reprezentând o mare întrebare deoarece...CE se așteaptă a intra pe acea ușă și ce se va trimite prin aceea? De aceea era alarmat Stephen Hawking, din pricina absenței unui control a ceea ce se poate întâmpla, generând deschiderea Cutiei Pandorei și neputința/lipsa abilității de a pune acea creatură, înapoi, în cutie.
SERGIO BERTOLUCCI
05 Iul 2018

spunea că, dacă este CEVA este gata de a intra prin acea ușă, ori dacă noi vom putea trece prin acea ușă...ușă prin care se vor folosi protoni, ambiția de a surprinde și genera Bing-Bang-ul doar cu ce se știe până în ziua de azi este un mister și un pericol semnalat de Stephen Hawking. Fizicienii și oamenii de știință de la CERN sunt angrenați într-un pionierat prin care depun toate eforturile pentru a intra în NECUNOSCUT, neștiind ce este gata/pe cale să intra prin acea ușă. Nu se știe dacă sunt pregătiți să primească prin acest experiment, ceea nu au mai văzut vreodată, spre exemplu o creatură extraterestră care astfel fiind chemată, să deschidă poarta Iadului. Unul dintre fizicieni aduce vorba despre ideea unor universuri multiple...ideea e că vor să surprindă prima micro-secundă în care a apărut Universul și-a oricărei evidențe a existenței altor dimensiuni.
PROBLEMA ESTE Că
05 Iul 2018

Vaticanul s-a implicat mult în proiect, donând mulți bani pentru a găsi viață extra-terestră, document ecumenic datat din 15 mai 2015. Se pare că Vaticanul are un observator astronomic în Arizona unde folosește un telescop și orice altceva care-l poate ”suna”/chema pe Lucifer, pentru a găsi viața extraterestră. Telescopul este localizat în Mount Graham, Arizona – loc sacru pentru indienii nativi din America ce trăiesc acolo, fiind al doilea munte sacru pentru ei. Sacru nu atât pentru ei înșiși, ci pentru că acolo este drumul spre o poartă ce deschide o altă dimensiune, afirmând că este cel mai puternic telescop de pe fața pământului, rivalizând cu Hubble care a fost în spațiu, ne-afectând atmosfera ori altceva de pe planetă privind (în general în spațiu) dar și spre CEVA care este gata să vină, urmând să ne pregătim pentru ceea ce vine...așa ne prezintă un scenariu având doi autori:TOM HORNE și CHRIS PUTNAM care au spus în a lor carte - EXO VATICANA, VATICANA PETRUS ROMANUS/PROJECT LUCIFER - că Vaticanul așteaptă venirea și salvarea de la alieni, având un plan pregătit pentru asta. Rezultatul cercetărilor lor, conducându-i spre Muntele Graham, Observatorul Internațional. Toți am văzut multe fimle since-fiction la viața noastră, dar autorul crede că tot ce înseamnă UFOs nu-i din altă parte, ci de aicea și de origine demonică. Nu există nicio îndoiala în privința existenței UFOSs Bigfoot, monstrul din Loch Ness ori altele de domeniul criptozoologiei.
CHIAR DACă ESTE VORBA
05 Iul 2018

despre Lucifer asociat în Biblie cu Satan, Vaticanul a depus mult efort și foarte mulți bani pentru a-i găsi și a comunica cu acești alienși. În ziarul American Journal a apărut un articol care spune despre existența unui telescop cu lentile concave care facilitează vederea unor lucruri și entități invizibile altfel, privite cu/prin lentilele obișnuite sau cu ochiul liber. Utilizarea telescopului cu lentile concave, numit și Telescopul Santilli după producătorul său, arată evidența anti-materiei din galaxii, anti-materia asteroizilor și antimateria cosmică imposibil de depistat prin aparate obișnuite, pentru prima oară fiind evidențiată existența unor entități în spațiul nostru terestru, vizibile doar prin telescopul Santili, cu lentile concave, entități invizibile pentru ochii noștri, convenționalul telescop Galileo cu lentile convexe care nu arată existența entităților întunecate, imagini detectate digital, cu o cameră atașată telescopului Santilli.
ACESTE ENTITățI
05 Iul 2018

sunt aici, invizibile terestrial, vizibile doar prin telescopul cu lentile concave și invizibile pentru ochii noștri ori pentru telescoapele convenționale cu lentile convexe, aceste entități fiind văzute ca imagini luminoase pe un background cu ajutorul camerei digitale. Aceste entități, în general sunt sesizabile pe cerul întunecat, detectate de cei senzitivi sau de către instalațiile militare cu ajutorul telescoapelor cu lentile concave care detectează posibile survolări neautorizate.
RUGGERO M.SANTILLI
05 Iul 2018

(CEO & Chief Scientist, Thunder Energies Corporation), spune că ne-am obișnuit să confirmăm doar ceea ce vedem, dar ochii noștri și cu ajutorul instrumentelor optice totul se poate schimba pentru că avem dovada existenței în mediul nostru terestrial a unor entități complet invizibile pentru ochii noștri, dar vizibile pentru instrumentele optice care le fac total vizibile (17:10) cu ajutorul noilor instrumente, ceea ce aduce o dramatică schimbare concepției noastre despre percepția universului în viitor datorită descoperirilor, ce întrece imaginația noastră.
W.GEORGE GAINES
05 Iul 2018

(President & COO, Thunder Energies Corporation) spune că datorită telescopului Santilli, s-a descoperit anti-materia din spațiu, prin anti-materie înțelegând entități prevăzute cu caracteristici exact opuse materiei obișnuite, incluzând un index al refracției luminii aflat în opoziție, așa cum se vede în diagramă având cele două telescoape: ale lui Tillie și ale lui Galileo. Când le vezi închise, poți vedea reala diferență între cele două fiind lentilele. Galileo utilizând lentile convexe iar Santilli, lentile concave. În ordinea trecerii luminii prin lentilele convexe ale telescopului lui Galileo, lentilele sunt focusate ca lumina să redea imaginea, dar imaginea redată cu ajutorul camerei digitale, luminozitatea anti-materiei când trece prin lentilele convexe, ele sunt dispersate de-a lungul pereților telescopului și nu poate focusa totul. Exact invers se întâmplă cu telescopul Santilli.
ANTI-MATERIA
05 Iul 2018

a fost detectată, redactată și publicată și de americani și de ruși (Clubul Astronomilor din Petersburg) în 2015 pe 25 septembrie , aceeași dată în care Papa a fost în America anunțând Agenda 2030 (The Pope Ushers in the New World Order), Saturn fiind simbolul vechi, general-ocult al organizațiilor astronomice al SUA, UK de asemenea, în care au fost publicate articole științifice cu fotografii ale entităților alienilor. Pentru asta ar trebui să răspundă guvernele pentru apariția și survolorea acestor entități asupra civililor, unităților militare, centralelor nucleare. Când reporteri CNN au întrebat despre aceste fenomene, CIA a declasificat documente în detaliu, datate din 1940 până în 1950. ” Restul documentarului, urmăriți-l, documentațivă...e interesant și de băgat la cap.
COALIțIA AFLATă
07 Iul 2018

la Putere, PSD-ALDE, va fi pusă sub presiune la finalul lunii iulie! O mare manifestație va avea loc la 28 iulie, atunci când românii din Covasna, Harghita și Mureș vor veni la București. Ăsta să fie MOMENTUL în care va izbucni ceva? https://www.bugetul.ro/guvernul-bagat-la-cuptor-o-mare-manifestatie-ameninta-capitala-la-final-de-iulie-pe-retelele-de-socializare-protestul-a-strans-mii-de-aprecieri-si-distribuiri/
SAU PE 10AUGUST
07 Iul 2018

când va veni diaspora la București? Dacă va veni...
EU PROPUN
07 Iul 2018

ca, toți - din țară și diasporă - să vină și să pocnească din bici toți odată! Mi-ar place o ADEVĂRATĂ REVOLUȚIE în care să se urce pe scaune, cei care au deja scaune la cap, adică profesioniști, nu tâmpiți! Iar profesionișii care au trădat, să fie dați în brânci, AFARĂ! Nu înainte de a le fi fost confiscate averile IMENSE! Majoritatea parlamentarilor sunt milionari/miliardari în euro...făcuți cum? Din salariile de parlamentari? Chiar dacă ZAC din 89 încoace....
VIZIONAțI:
21 Iul 2018

REPTILIANOS QUE GOBIERNAN EL MUNDO https://www.youtube.com/watch?v=dREXk_w7krM
DOI:
21 Iul 2018

¿GRABAN POR PRIMERA VEZ UN REPTILIANO VIVO ENTRE LA GENTE?min.1:32, apoi lent...1:42 https://www.youtube.com/watch?v=3wHWKDpVbIM
TREI:
21 Iul 2018

Cele mai edificatoare: Best Reptilian Tongue Compilation https://www.youtube.com/watch?v=8_JAQawDDfM The Reptilian: Shape Shifting Basics https://www.youtube.com/watch?v=mOngDh7a6t4 INTER-DIMENTIONAL REPTILIANS AMONG US! https://www.youtube.com/watch?v=OdPP5UYDFBA
BOB MARLEY
21 Iul 2018

SHAPESHIFTING BIG TIME! https://www.youtube.com/watch?v=SwLqtQPs6Gg REPTILIAN SHAPESHIFTER MASSIVE LIQUID CRYSTAL POLARIZATION FAILURE HD! https://www.youtube.com/watch?v=7UZ23o-3u6Y
LA MIN.4:48
21 Iul 2018

i se văd coarnele; nici dementa de lângă el, nu e mai brează: DRACOS SHAPESHIFTERS EXPOSED BY A CAMERA! https://www.youtube.com/watch?v=0r0rAbJlRuI REPTILIAN MAYOR SADIQ KAHN SHAPESHIFTING! https://www.youtube.com/watch?v=JMkupAEwY70 REPTILIAN SHAPESHIFTER EYES MALFUNCTION LIVE NEWS! https://www.youtube.com/watch?v=GSeSRNKjySo
THEY LIVE
21 Iul 2018

100% SURE! https://www.youtube.com/watch?v=aguEFSBbIi8 SUMERIANS CALLED LIZARD PEOPLE! https://www.youtube.com/watch?v=4aL1BARoB-I TRUMP'S VRIL DRONING ANOMALIES! https://www.youtube.com/watch?v=MtlRFo6Xwrs PUTIN SHAPESHIFTING WEARING AN UMBRELLA CORP LOGO! https://www.youtube.com/watch?v=pGnx5G8-1G8 SHAPESHIFTER REPTOID ON FOX! https://www.youtube.com/watch?v=Lt_Or_MlurI
PT.2025:
22 Iul 2018

https://vk.com/alexefedot?w=wall453852601_286 “IDENTIFICAREA UNICĂ PENTRU GOYMEA KHAZARIEI PÂNĂ ÎN 2025. Fiecarui goy din Khazaria se intenționează să i se atribuie un număr personal, un tatuaj care se face ca şi unui animal. IDENTIFICAREA este conceputa să înlocuiască actualele SNILS, INN si alte identificatoare, numărul trebuie să apară pana in anul 2025. Acesta va fi un cod de 12 biți, in care se va inregistra anul, luna și ziua înregistrării, numărul său de registru și numărul său de verificare.
PâNă îN 2025,
22 Iul 2018

Europa și America planifică activ să introducă microcipurile, ca să controleze goimea animalică; în Khazaria va funcţiona o identificare unica, care în alcătuirea/esenta ei nu se va deosebi în nici un fel de microcipurile lui Rockefeller-Rothschild. După pachetul Yarovoy, fiecare non-evreu nu numai că își va pierde dreptul la viaţă privată, dar va fi și sub supravegherea strictă a rabinatului, după microcipare oficial vom putea numi MĂREAŢA KHAZARIE, marele lagar de concentrare pentru goyme. Tel hai!! https://vk.com/wall-45494205_123052?z=photo-45494205_..
“EI BINE,
22 Iul 2018

GOILOR, TIMPUL A VENIT. PREGATIŢIVĂ PENTRU MICROCIPARE. Fratele nostru sionist iubitorul de milioane, Elai Maskman (Ilon Mask), anunta programul pentru crearea inteligenței artificiale „Dantela neuronala“, cu conexiunea ulterioara la ea a umanitatii printr-un microcip introdus intr-o artera. "Decizia, care, este posibil să fie cea mai bună, constă în faptul că noi trebuie să obținem stratul II, adică un al treilea strat digital care să poată funcționa în simbioza cu creierul Goymii", spune vicleanul nostru rabin. Dar noi știm ,că această simbioză - este transformarea goymilor în sclavi ascultători, animale de casă! În curând, goylor. Tel hai!” https://vk.com/wall-45494205_123052?z=photo-45494205_..
INDIFERENT CINE
22 Iul 2018

şi care guvern va veni la guvernare, toţi ei prin jurământ vor continua să implinească planul/programul/proiectul NWO https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=298..
CâT TIMP POPORUL
22 Iul 2018

nu se va răscula să-i judece pentru tot ceea ce au făcut toţi politicienii ultimilor 27 de ani. Fără manipulare, jidanii=diavolul nu ar reuşi şi nu vor reuşi să convingă goimea să accepte cardurile şi microcipurile! Şi o lume cu microcipuri, nu te vei mai putea împotrivi 04: 10 Informaţiile mascate te vor ţine sub papuc 04:14 Depopularea ţăranilor a fost mereu ţelul nostru 04:18 A , da, noi am fondat nazismul: 04:30 Dar atâta timp cât noi deţinem media, ceea ce se întâmplă cu adevărat nu te preocupă pe tine 04:38 Aşa că mergi şi uită-te la plasma ta 04:42 "Şi lumea va fi condusă de cei pe care nu vei vedea!" 04:46 https://www.youtube.com/watch?v=U0fGW1p9I_U
EXCLUZâND/ELIMINâND
22 Iul 2018

creştinismul https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=453.. , talmudiştii sunt total conştienţi că au perfectă dreptate atunci când spun că "doar evreii sunt oameni iar non-evreii sunt „goy/goyim” care sunt pe aceeasi scara cu vitele sau orice animal". https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=369..
GOIMEA MASONICă
22 Iul 2018

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=324.. care mai demult a decis să se supună sionismului internaţional https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=504.. le-a permis şi le permite ca întreg pământul să devină proprietatea lor privată, imediat după ce sionismul internaţional va elimina total banii fizici din sistemul global: https://www.facebook.com/Protectors42/photos/a.350670.. făcând ca fiecare membru al fiecărui popoar să se nască cu datorii faţă de stăpânii lumii sioniste: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=366..
VACCINAREA OBLIGATORIE
22 Iul 2018

face parte din una dintre metodele globaliştilor de a controla natalitatea goimii şi de a nu permite ca goimea să se înmulţească mai mult decât ei au nevoie. ”Chiar dacă 90% din populația lumii va pieri, e de ajuns ca numai 10% să supraviețuiască până la revoluția mondială!” LENIN: https://vk.com/photo453852601_456239412 ”Democrația este o credință jalnică în înțelepciunea colectivă a ignoranței individuale.” H.I. MENCHEN: https://vk.com/photo454543423_456239170
„DESTINAțIA NOASTRă
22 Iul 2018

stăpânirea totală, obiectivul nostru - de a crea Pământul o mare colonie evreiască, unde turma neevreilor se vor paște sub stricta supravegherea noastră, visul nostru - să transformăm din goime ascultătoare și ușor controlabilă animale conștiente de locul lor și nici măcar să încerce să respingă soarta sclaviei, animale, care într-un viitor își vor da jos pălăria și cu respect se vor ridica atunci când unul dintre frații noștri va intra în cameră. Prioritatea noastră - să devenim stăpânii acestei planete, absoluţi conducători şi gâlcevitori, autorităţii căreia goimea se va teme să îndrăznească să pună la îndoială, la fel cum se feresc să-l contrazică pe profesorul, pentru a evita să pară prost și ridicol pe fundalul unei profunde erudiții. Aceasta va fi împărăția globală a lui Mesia (antihristul), o nouă piatră de hotar în istoria Pământului, atunci când nu vor mai fi nici războaie, nici conflicte, atunci goimea într-un final se vor smeri cu soarta lor de veşnici sclavi, iar pe noi o să ne cheme nu altfel decât „binefăcători“, „părinți“, „frați mai mari "și" formă cea mai înaltă a vieții ". Acest viitor va veni și va veni el foarte curând. Tel hai!” https://vk.com/zionru?w=wall-45494205_125813
PENTRU CEI
22 Iul 2018

DIN SISTEM CONTEAZĂ CA BANII SĂ FIE INVESTIȚI ÎN ORICE, ÎN AFARĂ DE A ÎMBUNĂTĂȚI, DE A IEFTINI, DE A ASIGURA TRAIUL POPORULUI; PRIN DEMOCRAȚIE, JIDANII AU REUȘIT SĂ FINALIZEZE GLOABALIZAREA LUMII SACRIFICÂND DIN PUNCT DE VEDERE ECENOMIC TĂRILE/POPOARELE MIC, SLABE, SĂRACE. Ceea ce jidanoamericanii au făcut cu poporul indian in America, acelasi proces jidanoeuropenii îl repetă aplicând in momentul prezent şi în întreaga Europă https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=310.. PLANUL KALERGI. Sfârşitul rasei albe în Europa.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...