2019-01-19 23:25


INCREDIBIL: Copil de patru ani, la spital după intoxicație cu MARIJUANA. Ce mâncase fetița

 |  19:14
INCREDIBIL: Copil de patru ani, la spital după intoxicație cu MARIJUANA. Ce mâncase fetița

O fetiţă în vârstă de patru ani a ajuns duminică la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc după ce s-a intoxicat cu marijuana. Reprezentanţii Poliţiei Harghita spun că fetiţa mâncase o prăjitură pe a cărei etichetă era specificat că are în componenţă marijuana şi care provenea din Olanda.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip, fetiţei de patru ani i s-a făcut rău şi a fost dusă de părinţi la spital, unde medicii au stabilit că, cel mai probabil, a suferit o intoxicaţie cu marijuana, informează News.ro.

Fetiţa a rămas internată în unitatea medicală şi va rămâne sub supravegherea medicilor.

Părinţii le-au povestit poliţiştilor că fetiţa a mâncat o prăjitură care avea printre ingrediente şi marijuana, fiind specificat pe etichetă. Reprezentantul Poliţiei a precizat pentru News.ro că prăjitura provine din Olanda, unde este permisă comercializarea unor astfel de produse.

Conform sursei citate, poliţiştii fac verificări pentru a stabili dacă părinţii ştiau că prăjitura conţine marijuana, cum au intrat în posesia ei şi cine i-a dat-o fetiţei să o mănânce.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-29

TAGURI: fetita, intoxicatie, marijuana, prajitura, olanda
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...