2019-01-19 00:25


INCREDIBIL: Familia Simonei Halep, EXECUTATĂ silit de Fisc

 |  23:24
INCREDIBIL: Familia Simonei Halep, EXECUTATĂ silit de Fisc

Familia Simonei Halep are probleme cu ANAF, din cauza datoriilor neplătite la stat. Fiscul a scos la vânzare o clădire din comuna Vulturu, proprietatea unei firme la care tatăl Simonei este unic asociat și administrator.

Este vorba despre o clădire, cu suprafață de 167,81 metri pătrați, plus terenul aferent, de 1.000 metri pătrați, situată în localitatea Vulturu, cu un preț de pornire al licitației de 50.758 lei, fără TVA, informează replicaonline.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-17

TAGURI: familie, simona halep, executata, anaf, fisc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COADA DRACULUI
16 Mai 2018

CUM BA NATARAILOR , SE FACE DE RIS PENTRU 10 000 EURO . EA MILIONARA SI CAMPIOANA SE INJOSESTE SA II APARA NUMELE ? SA MOLIPSIT DE LA GAGIU TIRIAC , CU FIGURI SI PLIMBARI CU AVIOANE PARTICULARE . MAI ZICE CA ARE OMOARE DE SPORTIV .
ADEVARAT
17 Mai 2018

Parca sint c-am morocari , in foto .
NEA CAISA
17 Mai 2018

SI CE E ASA INCREDIBIL ? CA SINT NISTE TARANOI ZGIRCITI ?
ANTIMAFIA
17 Mai 2018

ratatii astia de la anaf cu misa groparul tarii care a pus supraaciza la benzina si a aruncat in aer preturike hartuieste romanii .bai dar firmele din petrol enerhie gaze hypermarketurile mafia din legume fructe adtia nu-i vedeti?pe adtia nu-i controlati jeguri umane?va duceti peste buticari si micii afaceristi si lasati marile mafii sa functioneze?sunteti platiti de mafie functionarii din guvern?se stie cei de la anre cons conc asf ccr cei din min de fin anaf si multi altii sunt platiti de doua ori:de la buget si de mafie.din cauza asta au marit pretul la gaze energie benzina de ex..romanii de saracesc iar firmele isi maresc profitul.bineinteles ca nu dau mai nimic la buget dau mai putin decat un buticar.si anaf hartuiesti oamenii simpli.parca halep nu avea bani sa le dea la jegurile astea umane.dar ce sa ceri la niste retardati atata timp cat trimit executari cu plicuri negre pentru 5o roni.trebuiesc desfiintate cncd anre asf cna anaf ccr cons conc care sunt inst ale mafiei si parazitii jefuiesc bugetul statului de peste 100 mil euro.din pacate in romania au iesit in fata cei alesi de cersetori retardati aurolaci si bosorogii senili.politicienii din romania sunt cei mai nenorociti din lume.si in america de sud sau asia oamenii sunt lasati linistiti .s-au dezvoltat nu sunt stresati si amenintati in fiecare zi .sunt legi neconstitutionale ca legea itp si codul rutier votate de mafia service rar.incalca dreptul la proprietate si incalca principiul de drept ca nu poti fi pedepsit de doua ori pentru aceasi fapta.plus amenzile nejustificat de mari.romania tara in care niste mutanti genetici unici in lume isi bat joc de o populatie in fiecare zi.
ANONIM
17 Mai 2018

ba coada kk-tului! Halep e machedoancă, nu e ruptă-n cur! ANAF-ul să dea explicații DE CE nu se duce spre firmele interlopilor, primarilor, politicienilor de kk-t și dup-aia să se ia de Halep!
ANONIM
17 Mai 2018

și apropros de porcul mistreț de ȚIRIAC! P-ăla nu-l scutură NIMENI?
TILICA
17 Mai 2018

@AONIM Pe porcul mistret TIRIAC nu-l scutura nimeni pt. ca-i aparat securistic de VULPEA(Virgil Ardelean) care le da cu coada pe la nas celor de la ANAF deoarece ii stie plini de fapte neortodoxe ......
Random imageUltimele stiri

loading...