2019-03-22 02:18


INCREDIBIL: Statul român ar putea PLĂTI prejudiciul din dosarul lui Gabriel Oprea. Care e motivul

 |  18:28
INCREDIBIL: Statul român ar putea PLĂTI prejudiciul din dosarul lui Gabriel Oprea. Care e motivul

Statul, adică fiecare contribuabil, ar putea plăti daunele în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, în locul fostului ministru de interne Gabriel Oprea! Trei instituţii sunt responsabile din punct de vedere civil, arată rechizitoriul prin care fostul ministru a fost trimis în judecată, pentru ucidere din culpă. Iar dacă averea lui Gabriel Oprea nu va acoperi daunele, pentru că acesta a donat totul copiilor, ele ar putea fi plătite din bani publici.

Procurorii arată, în rechizitoriu, că încă de la preluarea mandatului la ministerul de Interne Gabriel Oprea ar fi dat ordin ca un motociclist să îi deschidă calea, la fiecare drum pe care îl făcea, chiar şi atunci când circula în interes personal.

Rechizitoriu: Prin impunerea unor timpi de deplasare foarte scurți și prin insistența draconică pentru „punctualitate”, inculpatul Oprea Gabriel a impus echipajelor de poliție rutieră un mod de lucru foarte periculos, determinând polițiștii rutieri să circule cu viteze mult dincolo de limita de siguranță.

Mai mult, anchetatorii au scris în dosarul pe care l-au trimis instanţei că Gabriel Oprea ar fi folosit coloana oficială mai des decât preşedintele sau premierul, în condiţiile în care legea îi dădea dreptul să fie însoţit de echipaje de poliţie doar în situaţii extraordinare.

După mai bine de doi ani de investigaţii, Gabriel Oprea şi administratorul firmei care a săpat groapa şi nu a semnalizat-o corespunzător, au fost trimişi în judecată pentru ucidere din culpă. Trei milioane de euro le cere inculpaţilor familia poliţistului Bogdan Gigină.

Şi Poliţia Capitalei solicită daune de peste 170 de mii de lei pentru combustibilul folosit de poliţişti la misiunile de însoţire ale lui Gabriel Oprea şi pentru motocicleta distrusă în accident. Despgubirile ar putea fi, însă, achitate de Guvern, Ministerul Finanţelor şi Ministerul de Interne, dacă averea inculpaţilor nu acoperă aceste sume. Gabriel Oprea le-a donat copiilor săi aproape toate proprietăţile, imediat după accidentul în care a pierit Bogdan Gigină, scrie Digi24.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-06

TAGURI: gabriel oprea, dosar, dna, dosar gigina, prejudiciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
06 Mai 2018

Este f. corect, insa trebuie pus in ordine, adica intrebat sidat raspuns la "ce este statul?", sau "cine este statul", mai degraba, pentru ca nu poate exista institutie de asa amploare , fara "oameni", asa cum -in cazul reprezentarilor internationale- statul nu este un robot sau un ecran pe care se afiseaza puncte de vedere, doleantele, etc., ci este chiar confundat, cu "oamenii" din varf, care nu de putine ori se confunda ei insasi cu statul( vedeti cazul idiotului ponta), si actioneaza total pentru interes propriu sau de grup, uneori cu urmari catastrofale pentru natie si pentru principiul de stat...In acest caz este corect ca statul sa fie tinut raspunzator macar pentru daunele civile, pentru ca intreg statul(esafodajul superior, pres-edinte, pm, pres-dinti de camere, sefi servicii, +) s-au aliat din primul moment cu criminalul oprea si l-au protejat, inclusiv permitandu-i transferul valorilor(cele mai multe furate, asa cum le au toti cei pusi in discutie) spre rude...Cea ce ar trebui facut aici, ar trebui ca acesti inalti banditi( pres-edinte.., pm, etc.) sa fie tinuti responsabili monetar si intreaga suma datorata familiei decedatului, sa fie colectata(diferential, cel mai mult de la oprea, apoi de la pres-edinte, etc.) de la acesti banditi, care au creat aecasta situatie, ex., daca pres-edintele tarii( gunoiul iohanis) ar fi cerut imediat o investigatie rapida, daca l-ar fi destituit imediat pe bandit din orice functie publica,etc., in aceste circumstante statul( ca principiu, ca institutie) nu ar mai fi putut fi tinut responsabil , insa pentru ca acesti banditi s-au facut benevol complici la acel asasasinat cu premeditare, devine normal ca "statul" sa plateasca, iar -daca o va face - va fi o alta lovitura data romanilor, prin faptul ca -din nou- se eludeaza responsabilitatile adevaratilor vinovati, datorita pozitiilor si functiilor detinute...Iar toata caestea sunt posibile pentru ca (asa-zisa!) justitie romana este inca plina-fojgaie- de tot soiul
LEVST.
06 Mai 2018

-cont- "... de tot soiul de jivine nenorocite si (chiar) criminali, care au pactizat permanent cu acest gen de criminali si banditi , cat si cu marii devalizatori ai tarii, care toaca milioane de euro( furate) prin tari si locatii exotice...
ANONIM
06 Mai 2018

IZMENARUL ticalos presupus academician ARE DE PLATIT STATULUI ROMAN SI PERSOANELOR VATAMATE MILIARDE DE EURO precum multi alti mafioti care au capturat RO dupa dec 1989. Romania trebuie sa-si revina in randul civilizatiilor lumii....................
TRADATORI DE TARA
06 Mai 2018

ERA APPROAPE NOUL PRESEDINTE ? SPUNEA LIBERTATEA LUI UDREA . DAR SI GENERALISIM CU 4 STELE . DAR SI TAMTARAM IN REZERVELE STATULUI , PLUS DISTRUGEREA , VINZARE LA FIARE VECHI , A TANCURILOR , TUNURILOR , TEHNICA MILITARA SI MASINILOR . TRADARE TOTALA , A ARMATEI .
KLAUN J.
07 Mai 2018

criminalul in izmene "si-a donat averea la copii" !?! Ha, ha si iar ha ... putem fi naivi dar nu chiar atat de fraieri ! Haia, sa-i vedem pe bravii nostri magistrati si magistrate cum scot banii din donatiile facute "copiilor" monstrului cu paispe' stele si nu de la vesnicul prost de serviciu, numit "Statul", adica noi toti !!! Haideti, brave ong-uri si alti tovi sindicali, la lupta cea mare cu "capo di tutti capi" pe numele cel mic nasu' pontosului !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...