2019-01-17 09:48


INDIVIDUL care a sustras un PISTOL la protestele de vineri, ARESTAT pentru 30 de zile

 |  01:43
INDIVIDUL care a sustras un PISTOL la protestele de vineri, ARESTAT pentru 30 de zile

Judecătoria Sectorului 1 a emis, marţi seară, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului care a sustras pistolul jandarmeriţei rănite la protestele din 10 august, informează Poliţia Capitalei, citată de Agerpres.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată, însă este executorie. Sursa citată anunţa marţi dimineaţă că bărbatul a fost identificat în baza unei informaţii transmise de un cetăţean politiştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov şi, în urma unei acţiuni a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri, a fost depistat şi condus la audieri. În vârstă de 32 de ani, acesta este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-15

TAGURI: pistol, jandarm, politia, judecatoria, individ, arestat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
15 Aug 2018

AVEA BORSETA
ANONIM
15 Aug 2018

Borseta cu banii de la iohaniss....fascismul care i.a plaitit
BOLSEVICII.
15 Aug 2018

Asta a luat un pistol gasit pe jos iar drak-nea a furat banii de hrana de la gura copiilor orfani din Teleorman si 21 milioane euro bani europeni unde este anchetat de OLAF. AM UITAT TOT PUSCARIASUL draknea A FURAT SI BRATUL BELINA TRECANDU-L IN PROPRIETATEA SA. A MAI FURAT SI MULTA MUIE DE LA TOTI ROMANII.
ANONIM
16 Aug 2018

mananci cacat drogatu le ,mananci cacat !
Random imageUltimele stiri

loading...