2019-01-21 11:43


INEDIT 10.000 de manifestanţi la un miting în Vaslui

 |  12:31
INEDIT 10.000 de manifestanţi la un miting în Vaslui

Liderul PSD Vaslui, cel care i-a numit "răgălii" pe manifestanții din Piaţa Victoriri, a anunțat că partidul pregătește un miting de susținere a Guvernului. La acest eveniment ar putea participa 10.000 de persoane.

"Acum, niște opozanți ai Guvernului fac un miting politic și se vede cu claritate scopul inițial al acestuia. Această manifestare de forță nu poate fi pusă în balanță cu alegerile, de aceea examinăm posibilitatea organizării unui miting de sprijin la Vaslui, adunare la care ar putea participa peste 10.000 de oameni. În masura în care bătălia politică va continua în acest fel, trebuie asigurată o coerență", a spus dumitru Buzatu, liderul filialei PSD din Vaslui.

Tot el este cel care, în urmă cu doar câteva zile, a anunțat că va susține ideea menținerii actualului guvern pentru a face față tuturor manipulărilor. Mai mult, Dumitru Buzatu i-a jignit pe manifestanții adunați în stradă afirmând: "Nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare". Afirmaţiile au fost făcute în contextul în care câteva sute de persoane au ieșit la protest în Vaslui și Bârlad împotriva adoptării OUG privind modificările Codului Penal. După ce s-a abrogat ordonanța, protestatarii au cerut și demisia Guvernului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: pritest, vaslui, miting, dumitru buzatu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SARACIILOR.
06 Feb 2017

Mizeria asta bolsevica a jecmanit Vasluiul cu tot neamul lui de lichele bolsevice.Saraciilor care iesiti la mitingul acestui personaj de Neanderthal , VOI AVETI AVEREA LUI. EL O ARE DE LA VOI CRETINILOR.
ADRIAN
06 Feb 2017

Ce fata de betiv.
GOLAN
06 Feb 2017

Minciuna, manipularea este la ea acasa in anumite zone ale tarii, la oamenii care tin fraierele. Cu atat mai impresionant este protestul acelor oameni in astfel de fiefuri neo-comuniste. Sper sa fi fost "opozitia" cea care a organizat manifestatiile in provincie, dar ma indoiesc ca sunt atat de competenti, doar au demonstrat la alegeri ce capacitate de organizare si mobilizare au. Ce ne-ar face sa credem ca brusc au inceput sa-si faca treaba? Sa nu devenim si mai penibili zic eu...
Random imageUltimele stiri

loading...