2018-12-10 04:06


INEDIT. Flashmob PROTEST, anunţat miercuri în faţa Ministerului Finanţelor Publice

 |  11:22
INEDIT. Flashmob PROTEST, anunţat miercuri în faţa Ministerului Finanţelor Publice

Un flashmob PROTEST este anuntat pentru miercuri, in fata Ministerului Finantelor Publice, fata de declaratia 600. Protestatarii ar urma sa faca avioane din hartie, apoi sa le lanseze catre institutie, potrivit News.ro.

"Este timpul sa facem Declaratia 600 sa zboare! Este important sa ne facem vocea auzita, sa cerem o solutie definitiva la haosul creat de Declaratia 600. Vom trimite Ministrului Teodorovici declaratia 600, dar nu prin intermediul functionarilor de la ANAF, ci pe calea aerului", scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului. Flashmob-ul este programat sa aiba loc miercuri, in jurul orei 12.00, in fata Ministerului Finantelor Publice.

Guvernul a adoptat in 31 ianuarie Ordonanta de Urgenta privind prorogarea termenului pentru depunerea declaratiei 600 de la 31 ianuarie, pana in 15 aprilie. Ministerul Finantelor va trebui apoi sa gaseasca o solutie permanenta care sa vizeze depunerea unui singur formular de catre cei cu activitati independente.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-04

TAGURI: flashmob, protest, ministrul finantelor publice, avioane, declaratia 600
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Feb 2018

Odata cu declaratia 600 trebui sa zboare si acest guvern mafiot condus de analfabeti si incompetenti. Toate taxele locale au crescut fara nici o explicatie din partea organizatiei mafiote psd.
RAID
04 Feb 2018

Exista in ministerul de finante si de fapt in multe ministere o gasca de mafioti paraziti care nu se gandesc decat cum sa inventeze taxe si birocratie ca sa-si bata joc de romani. aceasta gasca de incompetenti sunt de multi ani prin minestere si cum prinde un ministru slab cum mai baga o taxa.astia trebuiesc distrusi .ati vazut cat e pretul la benzina?ia cineva vreo masura mai ales impotriva mafiei petro si a gastii din min de finante ?fmi impreuna cu gasca din minister si misa au introdus supraaciza ca sa-si bata joc de romani.taxe inseamna mafie si hotie pe fata.mai ales hotia de la cnair.
DESTEPTAREA
05 Feb 2018

Aceste creiere de hartie vor arunca cu avioane din acelasi material !
Random imageUltimele stiri


loading...