2019-01-20 07:11


Înmormântare de lux: Nae Nicolae, îngropat cu grătare şi manelişti

 |  20:14
Înmormântare de lux: Nae Nicolae, îngropat cu grătare şi manelişti

Patronul echipei CS Ştefăneşti, Nae Nicolae, a fost înmormântat, sâmbătă după-amiază, după o ceremonie cu limuzine scumpe şi grătare, la care au participat peste o mie de oameni - rude, prieteni, fotbalişti, manelişti precum Adrian Minune, finul lui Nae Nicolae, Florin Salam şi Sorin Copilul de Aur, dar şi Fane Spoitoru, alături de numeroşi locuitori ai comunei ilfovene.

Cortegiul funerar, format în principal din limuzine scumpe, a plecat de la reşedinţa din Pipera a lui Nicolae, spre Ştefăneşti, în jurul orei 11.00. Printre maşinile de zeci de mii de euro s-au aflat şi taxiuri comandate special pentru acest eveniment, dar şi un camion având în faţă, încadrată într-o coroană înaltă de aproape doi metri, o fotografie cu Nae Nicolae. Alte camioane au transportat sutele de flori şi coroane aduse de cei veniţi la priveghi. Cortegiul funerar a fost însoţit de o fanfară şi de câţiva cerşetori, unii veniţi de la sute de kilometri distanţă, în speranţa că vor primi de pomană. La intrarea în Ştefăneşti, traficul rutier a fost blocat temporar de către poliţiştii de la Rutieră, pentru a permite cortegiului să ajungă mai uşor la stadionul din comună al echipei pe care o patrona Nicolae. Pe durata întreruperii traficului, s-a ţinut o mică slujbă religioasă. La funeraliile afaceristului au luat parte, pe lângă rude, reprezentanţi ai autorităţilor locale, mai mulţi cântăreţi de manele, printre care Adrian Minune, finul lui Nae Nicolae, Florin Salam şi Sorin Copilul de Aur, oameni de fotbal, jucătorii de la CS Ştefăneşti şi foşti fotbalişti, dar şi numeroşi locuitori ai comunei ilfovene, de la copii la pensionari. În mulţimea venită la înmormântare a fost văzut şi fostul lider al lumii interlope Ion Titişor, cunoscut ca Fane Spoitoru. La stadionul echipei CS Ştefăneşti, cortegiul a fost aşteptat de peste o mie de oameni veniţi să-şi ia rămas bun de la Nae Nicolae.

Ceremonie funerară pe stadion

 

După ora 12.00, sicriul acoperit a fost aşezat într-un cort alb amenajat pe gazonul stadionului şi a fost ţinută o altă slujbă, în timp ce pe tabela de marcaj a fost proiectat chipul celui decedat. În curtea stadionului a fost montat un alt cort, de mari dimensiuni, în care au fost pregătite spre a fi oferite de pomană, după înmormântare, sute de porţii de mâncare, din meniu nelipsind fripturile de porc şi berbecuţ, preparate la grătar. De la stadion, cortegiul funerar a ajuns la biserica din Ştefăneşti, unde slujba de înmormântare a fost oficiată de şapte preoţi. În jurul orei 16.00, Nae Nicolae a fost înmormântat la cimitirul comunei. Patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, un apropiat al lui Gigi Becali, a murit după ce maşina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov, potrivit unor surse din Poliţie. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată. Nae Nicolae era supranumit “Regele Imobiliarelor” din Ilfov. El se număra printre cei mai bogaţi români, averea sa datorându-se afacerilor cu terenuri din jurul Bucureştiului. Nae Nicolae a fost şi consilier judeţean în Ilfov, fost vicepreşedinte PSD Ilfov şi a realizat, de-a lungul timpului, tranzacţii imobiliare importante cu membri marcanţi ai PSD. Nae Nicolae avea legături strânse de prietenie şi de afaceri şi cu primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, şi era finul lui Sergiu Sechelariu, fratele fostului primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-21

TAGURI: inmormantare, lux, nae, nicolae, gratare, manelisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALBINITA
22 Iul 2013

ce poti spune decit , demnezeu sa-l ierte, ptr faptele sale cred ca a facut si multe fapte bune, nui om fara greseala pe aceasta lume
Random imageUltimele stiri

loading...