2018-07-18 23:34


ÎNREGISTRARE bombă între procurori! Cum este implicată Kovesi

 |  20:47
ÎNREGISTRARE bombă între procurori! Cum este implicată Kovesi

Site-ul luju.ro a prezentat o înregistrare audio cu o discuție între procurorul Gheorghe Stan, inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, și una din cele sase inspectoare din echipa de control care a fost la DNA, procurorul Mihaela Focica.

Conform înregistrării efectuate în mediul ambiental în dosarul lui Stan, reiese că Focica a fost chemată de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, cu care ar fi avut o discutie care i-ar fi ”paralizat picioarele de frică”. Focica vorbește cu Stan și îi spune că din discuția cu Kovesi a reieșit că i se poate face oricând un dosar penal, că îi e teamă pentru că are un copil acasă și rate la bancă. În plus, limbajul celor doi procurori e foarte murdar, folosindu-se termeni ca ”vacă”, ”căcat”, ”se pișă pe mine”, ”te bagă într-un căcat”.

Procuroarea de la Inspecția Judiciare spune că s-a încercat spălarea creierului ei, totul cu scopul de a fi determinată să iasă din echipa de control de la DNA.

Trebuie precizat că Mihaela Focica a facut parte din echipa de control de la DNA, dar și din echipa cu șefa ei, Adriana Pampu Romanescu, in dosarul disciplinar vizand OUG 13/2017, in care procurorii DNA Marius Bulancea, Jean Uncheselu si Paul Dumitriu au fost trimisi in judecata disciplinara pentru dosarul deschis abuziv Guvernului Romaniei.

Însă, inspectoarea Mihaela Focica s-a retras din dosarul cu cei trei procurori, iar în cazul controlului DNA s-a sucit și nu a mai recunoscut discuția avută cu Gheorghe Stan, inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare. Numai că înregistrarea audio de mai jos o dă de gol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-20

GALERIE MEDIA


TAGURI: inregistrare, procurori, kovesi, stan, dna, mihaela focica

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TICALOSII
19 Sep 2017

Acum imi explic de ce Ceausescu ii inchidea pe capete DE CE II PUNEA LA ZID PE TRADATORI SI HOTI
Random imageUltimele stiri

Apa Nova