2018-05-23 19:53


Înscrierile la pregătitoare, până pe 18 mai

 |  19:32
Înscrierile la pregătitoare, până pe 18 mai

Astăzi începe cea de-a patra etapă de înscriere în clasa pregătitoare şi clasa I, acţiune ce se va încheia pe data de 18 mai.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, activitatea de înscriere se va desfăşura în perioada 2-9 mai, când vor fi înscrişi pe locurile disponibile la unităţile dorite copiii ai căror părinţi au solicitat înscrierea la altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri, iar între 11 şi 18 mai vor fi înscrişi copiii care nu au fost cuprinşi în nici o unitate de învăţământ în etapele anterioare. Afişarea listelor se va face în data de 21 mai.

În Capitală, activitatea va avea loc la Centrul special de înscriere constituit de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti la Colegiul Naţional „I.L. Caragiale”. Informaţii privind înscrierea copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I pentru anul şcolar 2012 - 2013, etapa a IV-a, pot fi solicitate la telverde 0800816021. Procedura operaţională de înscriere cuprinde precizări privind activitatea propriu-zisă de înscriere a copiilor în etapa a IV-a, graficul de înscriere şi modelul de cerere de înscriere, documente postate pe site-ul IŞMB (www.ismb.edu.ro) şi afişate la intrarea în fiecare unitate de învăţământ preuniversitar de stat cu nivel primar din Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-21

TAGURI: inscriere, pregatitoare, elevi, telverde, centru, unitate, ISMB

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova