2019-04-19 03:50


Întâlnire între Juncker şi Dăncilă, la Guvern. Preşedintele CE: Suntem tratați ca niște PRINȚI aici, la București/ Viorica, am încredere în tine

 |  14:00
Întâlnire între Juncker şi Dăncilă, la Guvern. Preşedintele CE: Suntem tratați ca niște PRINȚI aici, la București/ Viorica, am încredere în tine

Preşedintele Comsiei Europene, Jean Claude Juncker, a fost primit la Palatul Victoria, fiind întâmpinat de premierul Viorica Dăncilă la venire. După întrevedere, cei doi au susţinut o conferinţă de presă comună.

Preşedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker a declarat vineri, la Bucureşti, că are convingerea că problemele politice interne din România nu se vor reflecta la nivel european şi are această convingere, după discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă.

Într-un interviu acordat publicaţiei Welt am Sonntag, Jean-Claude Juncker a spus că România este "bine-pregătită din punct de vedere tehnic" pentru exercitarea Preşedinţiei Consiliului UE, "dar cred că Guvernul de la Bucureşti încă nu a înţeles deplin ce înseamnă prezidarea ţărilor Uniunii Europene. O abordare prudentă presupune şi disponibilitatea de a-i asculta pe alţii şi o dorinţă puternică de a pune deoparte unele preocupări. Eu am unele dubii".

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat vineri, la Palatul Victoria că totul este perfect organizat şi comisarii europeni sunt trataţi ca nişte prinţi, ceea ce este un semn bun pentru evenimentele ce urmează în România în cadrul preşedinţiei Consiliului UE.

"Voi spune că noi suntem trataţi ca nişte prinţi la Bucureşti. Totul e perfect organizat, ceea ce e de bun augur pentru continuarea evenimentelor. E a patra întâlnire bilaterală cu doamna premier, ce demonstrează că sunt foarte interesat de ce se întâmplă în România", a declarat Jean Claude Juncler, potrivit Mediafax.

Preşedintele CE a avut şi un mesaj către premierul României.

"Viorica, am încredere în tine că vei face tot pentru ca Europa să poată progresa", a spus Juncker.

La finalul anului trecut, oficialul european spune că are "dubii" privind capacitatea României de a deţine Preşedinţia semestrială a Consiliului Uniunii Europene. Juncker a argumentat atunci că, deşi este "bine-pregătit din punct de vedere tehnic", Bucureştiul nu a înţeles "deplin" ce presupune acest mandat.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dăncilă, în cadrul preluării Preşedinţiei Consiliului UE de către România. Temele abordate vor viza justiţia, migraţia, priorităţile din mandatul Preşedinţiei. Cei doi vor aborda şi tema privind Brexit, dar şi cadrul financiar multianual. După întrevedere, Viorica Dăncilă şi Jean Claude Juncker vor susţine o conferinţă de presă comună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-11

TAGURI: juncker, dancila, intalnire, printi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMANIA
11 Ian 2019

romania nu este in schengen si nu au fost eliminate vizele pentru sua.o bataie de joc si marsavie fara margini din partea ue si a sua.aloo sua au murit romani in afganistat aveti baze aici nesimtitilor.plus jagardelele de olandezi.toate tirurile olandeze ar trebui oprite la vama.auzi tara care detine presedentia ue are nevoie de vize in usa si nu este in schengen.
@ROMANIA....
11 Ian 2019

Deh...dacă am avut numai LOAZE POLITICE PUPINCURISTE, YES-MANI ÎN POZIȚIA GHIOCELULUI PT.CĂ SE SIMT CU TOATE MUȘTELE DE KK-T DIN RO.PE SCĂFÂRLII, CUM SĂ TE RESPECTE ALTĂ ȚARĂ? CINE NU SE RESPECTĂ PE SINE, NU-L RESPECTĂ NICI ALTUL! TOTU-I REDUS LA UN TEATRU IEFTIN ȘI DE PROST GUST! IAR PREȘUL UE CRED CĂ ERA ABȚIGUIT PUȚIN...AȘA, OLEACĂ, PENTRU ÎNCĂLZIRE! Ce l-a costat pe BEȚIVAN să laude un pic servilismul alor ”noștri”? L-a costat CEVA? TROCUL CU ORICARE DINTRE ”STRATEGII” RO.A CONSTAT ÎNDEPLINIREA RIGUROASĂ A ORDINELOR PRIMITE, CONȘTIINCIOS, CHIAR EXAGERAT POATE...AȘA CUM A FĂCUT QUASIMODO DE L-A SPERIAT ȘI PE JIGODIA AIA DE FMI CU FAȚĂ DE OLIGOFREN CÂND A AFIRMAT CĂ O SĂ TAIE 25% DIN SALARII FĂRĂ SĂ I-O FI CERUT FMI-UL, FALSIFICÂND DATELE REALE DE LA PROGNOZĂ (ALTE LOAZE...) ȘI DE CE? PENTRU CA ROMÂNUL SĂ S I M T Ă CĂ E ÎN CRIZĂ, MORȚII MAMII LUI DE INFECT ALOGEN CU NUMELE SCHIMBAT CA SĂ SUNE ROMÂNEȘTE ȘI SALVAT DE LA DESTITUIRE DE STRATEGICII LICURICI...ACEIAȘI, CARE SE FAC CĂ-I DOARE LA BASCĂ DE CEEA CE SE PETRECE AICI!
Random imageUltimele stiri


STARBAG