2017-01-22 05:49

EVENIMENT


Interlop lăsat liber de procurorii gorjeni

 |  19:36
Interlop lăsat liber de procurorii gorjeni

Miliardarul Dan Bârcină, unul dintre cei mai bogaţi afacerişti de etnie romă din Gorj, a fost eliberat, ieri, din arest, după ce fusese reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de mărturie mincinoasă. Procurorii au decis să-l lase liber, însă cu interdicţia de a părăsi ţara.

La ieşirea din Parchetul Gorj, Dan Bârcină a declarat că anchetatorii au vrut să-l sperie, de aceea l-au arestat. „Am fost reţinut pentru că a fost o sesizare că m-a şantajat cineva, mi-a şantajat copiii să le dea camătă. Nu i-a şantajat nimeni şi plec acasă. Eu nu sunt prăduitor. M-au reţinut ca să declar că au fost copiii şantajaţi, că aşa au fost dumnealor informaţi. Copiii mei nu au fost şantajaţi de nimeni, nu este adevărat. Am fost reţinut 24 de ore să mă sperie un pic aşa, dar eu nu prea mă sperii. Am venit aşa, o noapte, de control”, a spus Bârcină.

Cunoscutul afacerist gorjean, zis Goeru, patronul Aviaţiei Utilitare Bucureşti, a fost audiat în cursul nopţii de luni spre marţi în legătură cu un dosar de cămătărie în care învinuiţii sunt Doru Şerban, zis Habitu, şi Dan Floarea din Gorj. Declaraţiile contradictorii ale lui Bârcină i-au determinat pe anchetatori să-l reţină pe afaceristul rom pentru 24 de ore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image