2017-01-23 14:56


Interlop urmărit internațional, pris la nunta lui Cosmos din Iași

 |  14:30
Interlop urmărit internațional, pris la nunta lui Cosmos din Iași

Un ieşean care era urmărit internaţional pentru tâlhărie a fost reţinut joi de poliţişti, chiar în momentul în care intenţiona să se alăture alaiului de nuntă la care a fost naş Adrian Minune.

Bărbatul a fost reţinut în timpul nunţii Simeriei, de 15 ani, cu Aleodor Cosmos, de 19 ani, fiul unui temut interlop local, Tănase Cosmos, care este cunoscut ca Prinţul Ţiganilor. Urmăritul a fost arestat preventivă pentru cinci zile, timp în care se aşteaptă mandatul emis în Germania. La nunta care a avut loc la Centrul expoziţional Moldova au participat capii şi membrii mai multor reţele de interlopi din Iaşi şi din ţară.

Alături de naşul Adrian Minune, de buna dispoziţie a celor peste 600 de invitaţi s-au ocupat colegii de breaslă Dan Bursuc, Florin Salam, Cristi Nuca şi Fraţii de Aur. Paza a fost asigurată de două firme de bodyguarzi.

Cu poliţiştii s-a întâlnit joi şi naşul Adrian Minune. El a fost audiat de poliţişti pentru un incident petrecut în luna februarie, la o benzinărie de la ieşirea din cartierul ieşean Păcurari. Manelistul este acuzat că, în timp ce îşi alimenta autovehiculul, a luat de pe raft o sticlă de şampanie fără să o plătească, fapt înregistrat şi de camerele video ale benzinăriei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image