2017-01-19 02:22

EVENIMENT


Interlopi cu droguri și arme de foc

 |  15:14
Interlopi cu droguri și arme de foc

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Teritorială Bucureşti au efectuat duminică 14 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman, la domiciliile membrilor unei grupări ce se ocupă cu trafic de droguri, fiind descoperite stupefiante şi armament.

Potrivit unor surse judiciare, pe lângă droguri, autorităţile au descoperit două pistoale, o mitralieră AK47, o grenadă şi 155 de cartuşe. După câte se pare, membrii grupării fac parte din celebrul clan al sportivilor. La sediul DIICOT din Bucureşti au fost aduse 10 persoane pentru audieri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii au descoperit importante cantităţi de droguri de mare risc - cocaină, precum şi mai multe arme de foc în stare de funcţionare, împreună cu muniţia aferentă - pistoale Glock, Beretta, Colt 45.

Potrivit aceloraşi surse, poliţiştii îi filează pe interlopi de aproximativ opt luni. Cocaina ridicată ieri a fost găsită la Petrică Bogdan Bagoli, iar armele la doi dintre „locotenenţii” acestuia.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi a mascaţilor Brigăzii de Intervenţie Specială din cadrul Jandarmeriei Române.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image