2018-12-13 22:23


Interlopii din clanul Vică, reţinuţi

 |  18:39
Interlopii din clanul Vică, reţinuţi

Poliţiştii bucureşteni au descins, ieri-dimineaţă, la locuinţele a opt interlopi din cartierul Chitila, acuzaţi de mai multe infracţiuni cu violenţă. Opt membri ai clanului Vică au fost audiaţi, ieri, la Poliţia Capitalei. Membrii grupării au fost implicaţi în mai multe infracţiuni cu violenţă, împotriva lor fiind depuse plângeri de vătămare corporală.

Membrii clanului Vică sunt cunoscuţi ca fiind violenţi şi având un conflict cu clanul Reget din Bucureştii Noi. Ultima dată când s-au luat la bătaie în stradă, în luna septembrie, a fost pentru o taxă de protecţie.

Clanul Vică a mai fost în atenţia procurorilor în 2009, când, tot în urma unor descinderi, au fost reţinuţi opt membri. Dosarul viza mai multe acţiuni de şantaj asupra unor oameni de afaceri, taxe de protecţie şi cămătărie. Astfel, din datele pe care le aveau anchetatorii a rezultat că pe 8 martie 2008, Mihai Nicolae, zis Gilbert, de 30 de ani, şi Florică Nicolae, zis Superman, de 23 de ani, l-au agresat pe patronul unui depozit de materiale de construcţii din Şoseaua Chitilei pentru că acesta nu a mai vrut să plătească taxa de protecţie. Indivizii l-au atacat cu săbiile. În încăierare, patronul a încercat să se apere şi a parat loviturile de sabie cu braţele, fiind tăiat la unul dintre ele. Gilbert şi Superman au fost acuzaţi de tentativă de omor. Din luna august 2008 şi până la momentul reţinerii, în aprilie 2009, sub pretextul unei datorii de 4.000 de euro, Florin Nicolae, zis Filozof, Robert Văduva, zis Albert, Mihai Nicolae, zis Gilbert, şi Mihaela Văduva au constrâns prin ameninţări o persoană să facă alte împrumuturi şi să le plătească diverse sume de bani, reprezentând dobânzi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...