2019-01-17 07:00


Ioan Neculaie, după ce a fost ELIBERAT condiționat: Am făcut PUȘCĂRIE degeaba

 |  13:41
Ioan Neculaie, după ce a fost ELIBERAT condiționat: Am făcut PUȘCĂRIE degeaba

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost eliberat condiţionat, după ce a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. La ieşirea din Peniteciarul Codlea, fostul patron de la FC Brașov a declarat că, după părerea sa, a făcut degeaba șase luni de închisoare.

''Am planuri foarte mari. Să văd ce pot realiza din ele. În primul rând sper să câştig procesul care se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cum ar veni am făcut puşcărie degeaba. Nu-i nimic, asta e. În principiu mă interesează să am cazierul curat, nu aveam ce căuta aici, eu mi-am executat pedeapsa. Asta e'', a spus afaceristul de sub Tâmpa, citat de Antena 3. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-21

TAGURI: ioan neculaie, eliberat, inchisoare, degeaba
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HORUS
21 Iun 2018

Are dreptate!Deputatul Mitraliera are acasa un arsenal,probabil si tunuri, si nu l-a judecat nimeni pentru nereguli la arme si munitie!
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...