2018-12-19 11:39


Ioan Niculae, eliberat din închisoare

 |  17:44
Ioan Niculae, eliberat din închisoare

Milionarul Ioan Niculae a fost eliberat, vineri, din penitenciarul Găeşti, potrivit România TV. Judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa au acceptat argumentele apărării, care susţine că omul de afaceri este un deţinut-model, un cetăţean care s-a reabilitat. Decizia este definitivă.

Niculae le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Dâmboviţa că este un deţinut-model şi implicat în toate activităţile penitenciarului, că şi-a însuşit lecţia privării de libertate pentru faptele sale de corupţie şi că este pe deplin reabilitat. Totodată, Niculae a adus ca argument faptul că şi-a îndeplinit fracţia obligatorie de pedeapsă: o treime din condamnarea de 2 ani şi 7 luni.

Ioan Niculae a scris mai multe cărţi, după gratii, pentru reducerea pedepsei. "Tribunalul Dâmboviţa constată că există suspiciuni cu privire la posibilitatea condamnatului de a elabora cinci lucrări ştiinţifice, de câte o sută dar şi peste o sută de pagini într-un timp foarte scurt alocat în penitenciar de numai 74 de ore şi 45 de minute", explică judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa, potrivit Adevărul.ro.

În dosarul "Mită la PSD", în 2 aprilie 2015, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat pe Ioan Niculae la doi ani şi şase luni de închisoare, pe Gheorghe Bunea Stancu la trei ani de închisoare, pe Gheorghe Teodorescu şi Viorel Bărac la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-15

TAGURI: milionar ioan niculae, gaesti, dambovita, eliberat conditionat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...