2018-12-16 19:32


Ioan Oltean, audiat la DNA. Deputatul, cercetat pentru luare de mită

 |  11:54
Ioan Oltean, audiat la DNA. Deputatul, cercetat pentru luare de mită

Deputatul Ioan Oltean este audiat, luni, la sediul DNA, el fiind cercetat sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de intervenţii la ANRP pentru despăgubirea ilegală a omului de afaceri Mihai Rotaru. Potrivit procurorilor, Oltean ar fi primit mită 600.000 de euro.

Când a ajuns la DNA, deputatul nu a dorit să spună dacă a fost citat de procurori în dosarul privind despăgubirile acordate de ANRP sau dacă s-a prezentat pentru a da declaraţii într-o altă cauză, transmite Mediafax. 

DNA îl acuză pe Ioan Oltean că a primit 600.000 de euro de la Mihai Rotaru, acţionar la CS Universitatea Craiova, într-o biserică din Chitila, pentru a interveni în favoarea omului de afaceri la ANRP. Astfel, deputatul ar fi intervenit la fosta şefă a ANRP Crinuţa Dumitrean, motiv pentru care Mihai Rotaru a obţinut o despăgubire de aproape 109 milioane de lei pentru un teren care a fost supraevaluat cu peste 87 de milioane de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: ioan oltean, audiat, dna, deputat, luare, mita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Ian 2016

PENTRU EXCROCII DIN SISTEMUL POLITIC SI GUVERNAMENTAL PROCEDURILE JUDICIARE TREBUIE URGENTATE, SI ACORDAT UN SPOR DE PEDEAPSA DE 30%. ALTFEL VA TREBUI PROCEDAT LA URMARIRE LOR SI PEDEPSIREA DE CATRE CETATENII INDIGNATI.
NANU
18 Ian 2016

Ho Ho Ho fermecatorule indragostit lulea pe nume Olteanu, iata ca veni si randul tau.Ce fata de nevinovat ai si cata pocainta pe matale.Hai sictir pe romaneste si bahtalo pe tiganeste.
PARADISUL CRACILOR
18 Ian 2016

Tigan Borit o puneai pe Crinuta la umeri craci sus pe birou si lumea stea la usi . banditule
Random imageUltimele stiri


loading...