2019-02-21 05:50


Iohannis face marele anunț: COLDEA, trecut în REZERVĂ

 |  17:51
Iohannis face marele anunț: COLDEA, trecut în REZERVĂ

Președintele Klaus Iohannis a anunțat decizia în legătură cu trecerea în rezervă a lui Florian Coldea, marți seara, într-o declarație de presă la ora 18.00.

”Am semnat cele două decrete care îl privesc pe generalul Coldea” a precizat șeful statului.

”In aceste zile s-a discutat mult in spatiul public dar si in Parlament despre serviciile secrete. Serviciile scerete sunt foarte importante pentru securitatea nationala. Ele isi fac treaba si, cateodata opinia publica nu stie multe despre ce fac. Nu este bine să fie lăsate serviciile secrete să fie amestecate în politică” a mai spus Iohannis.

Iohannis a avut și o cerere pentru noul Parlament:

”Noul parlament are multa treaba in domeniul securitatii nationale. Impreuna cu consilierii mei am numarat inca o data si am constatat ca e nevoie de modernizarea a cel putin 12 legi din domeniul securitatii nationale, care jumatate se refera la servicii. Iata un volum impresionant de munca pentru Parlament, cu scopuld e a imbunatati sistemul de securitate nationala.”

Reamintim ca Florian Coldea a demisionat azi din functia de prim-adjunct al SRI, iar seful SRI a cerut trecerea sa in rezerva, desi comisia de control interna a aratat ca acesta nu a incalcat legea si nici normele interne.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-17

TAGURI: iohannis, coldea, sri, servicii secrete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
17 Ian 2017

SI PE OMAR-HAISSAM AL DOI LEA .....ADICA GHITZA DIN PLOPENI-DUBAI........... CAND IL VEDEM ARESTAT.... ...........SAU CONSTITUTI A NU SE MAI APLICA SI PEN TRU MAFIA SECURISTO-KOMIN TERNISTA DIN PLOIESTI.... ........NOI FRAIERII TREB UIE SA VEDEM CONFERINTELE LUI HAISSAM AL DOILEA LA HAZNALELE-TV............ ...SI SA NE MINUNAM LA LA CIRCUL LUI JOZEFINI..... ....PTIU DRACEEE.......VO RBESTE GHITZA....PTIU PTI U PTIU....SCUIPAM IN SAN. ...MANCAM USTUROI CONTRA VAMPIRILOR......DEGEABA.. .............TARA LUI PAP URA VODA............MAFIA BOLSEVICO-SECURISTA FSN
GOGU
17 Ian 2017

Cum țara lui papură vod ă,mai crocodil ??? ES TE TARA LUI WERNER ...CEL ATOTCUPRINZATOR ... T I SE PARE CA TE SFIDEEAZA DE NU SPUI ASA ???
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...