2019-03-19 04:09


Iohannis, mesaj de AVERTISMENT pentru noul Guvern: ”Lucrurile trebuie îndreptate URGENT”

 |  20:14
Iohannis, mesaj de AVERTISMENT pentru noul Guvern: ”Lucrurile trebuie îndreptate URGENT”

După ce noii miniștri au semnat la Palatul Cotroceni la preluarea funcției, președintele Klaus Iohannis a trimis un mesaj dur de avertisment pentru actualul Cabinet. Șeful statului a criticat ”eșecurile” și ”țopăiala” guvernamentală de până acum, avertizându-i pe miniștri că pornesc cu un handicap și trebuie să îndrepte lucrurile.

”La doar la un 1 de la alegeri am ajuns la al treilea cabinet, dupa un dublu esec. Nu aceasta este performanta pe care o asteptau romanii. Sper sa inceteze si aceasta topaiala guvernamentala care a dus la o stare de spirit care nu e benefica societatii. Nu am avut parte de coerenta, nici de garantia ca valorile stau la baza actului de guvernare. Dimpotriva. Este o discrepanta majora intre promisiunile coalitiei si situatia in care ne aflam cu doua guverne esuate si degringolata. Nu vedem proiecte majore in educatie, sanatate, infrastructura, in justitie, schimbarea e fortata, cu critici externe. Exista o linie rosie pe care decidentii nu au voie sa o depaseasca. Afectarea indep justitiei este de neacceptat. Nu tb sa ignore semnalul sutelor de mii de romani care sustin statul de drept.

Schimbarile fiscale au bulversat populatia si firmele, avem incertitudini care risca dezechilibre majore. Multi angajati reclama ca salariile lor vor scadea.

Va incepeti mandati sub auspicii nefavorabile. Va trebui sa convingeti din cauza erorilor, preluati din start si factura eșecului guvernelor anterioare si aveti obligatia sa depuneti toate eforturile sa revina la normal. S-a irosit mult timp si multe oportunități pentru ca promisiunile din campanie au fost ignorate. Este o situatie cu efecte negative in economie si societate, iar lucrurile tb indreptate urgent.

E nevoie de coerenta in anul centenarului pentru a trasa directiile Romaniei viitoare. Nu avem proiecte majore, avem mari așteptări din partea românilor,o direcție clară, neechivocă, de eliberare de sub corupție, prosperitate într-o țară care știe ce vrea.

Este responsabilitatea dvs să o faceți, vă doresc mult succes” a declarat Iohannis la ceremonia de la Palatul Cotroceni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-29

TAGURI: ceremonie, cotroceni, numire, guvern, dancila, iohannis, mesaj, avertisment
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
29 Ian 2018

Viorica DĂNCILĂ: „Nicio altă instituţie nu va mai putea spune GUVERNULUI ce are de făcut!” (...)____------____cam toate institutiile sunt ale lor, asa ca "sugestia"(f. directa) trebuie sa fie indreptata spre pres-edinte, nici macar spre presedintie, probabil ca pesedeul are si acolo agenti de nadejde...Totusi, sunt curios daca ea s-a referit si la institutiile suprastatale, UE, etc. Start puternic, nimic de zis,dragnea -Ali-Baba deja ii lauda realizarile si o vede protzapita in scaunul de pm, cel putin pana in 2020...O fi vrut sa zica 6 luni???!!!
LEVST.
30 Ian 2018

dancila si dragnea deja l-au luat la invartit pe iohanis, foarte bine, eu i-am spus inca din 2014 sa dea cu toata suflarea politica de pamant, altfel o vor face ei cu el, exact asta se intampla, iohanis este terminat politic, nu are niciun viitor, ba s-ar putea ca sa i se deschida si anumite dosare, mai vechi...dragnea si taratzeanu, mai ales, nu iarta...
LEVST.
30 Ian 2018

Dragnea nu renunta la statusul Casei Regale(...)2-Tel Drum scapă de răspunderea penală: instanța dispune începerea procedurii de insolvență(...) ______---------______catezelusul Pekinez latra de dupa garduri si dragnea face absolut tot ce vrea, doar ce a aranjat treburile si cu Tel Drum, "dragnea si asociatii" au agenti si la varful justitiei...Se spunea ca dragnea ar fi cel mai poternic dupa ceausescu, la moment este chiar mai puternic, " dragnea e'n toate./In cele ce maine vor rade la soare..." Chiar daca numai o luna!
BEBICA
30 Ian 2018

FELICITARI D-LE PRESEDINTE , UN DISCURS FOARTE BUN .
LEVST.
30 Ian 2018

Argentina:Un sfert din posturile de conducere din executiv, desființate(...)!!!!!!!!! Romania:5 (cinci) ministri ai Economiei in 12 luni: Zero viziune, masuri si idei (...)///2-Investitorii avertizeaza: Companiile de stat au salariu dublu fata de privat, dar productivitate cu 40% mai mica(...)///3-Darius Valcov a fost numit consilier de stat in Guvernul Dancila. E trimis in judecata in 2 dosare de coruptie(...)_____-------_____Argentina peste dublu ca populatie (raportat la Romania) si imensa ca si suprafata(2,7 milioane kmp!!!) are doar 27 provincii si 329 parlamentari si -la zi- continua sa desfinteze posturi de varf din grupa "parazitii nationali de lux", iar la noi bugetarii -practic- sunt platiti(aprox.) de 4 ori mai mult decat singurii care produc efectiv, iar banditii care conduc tara,joaca in continuare "rotirea cadrelor" dublata de inmultirea prin clonare...cred ca pentru viitorii istorici politici (si sociali) va fi greu de inteles si acceptat, cum un popor intrat in sec. XXI actioneaza, " gandeste", se lasa sclavagizat,etc.,precum in epoca de piatra...
CE MAI TURA-VURA...
30 Ian 2018

VENEZUELA O SĂ SCRIE PE NOI! O să ne batem pentru un colț de pâine, iar ăștia or să fugă ca șobolanii pe sub pământ sau cu avioanele ori elicopterele personale = au destui bani cât să belferească toată viața, ei și cu neamul lor până la a 9-a spiță!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...