2019-05-22 01:58


Iohannis, mesaj pentru REFERENDUM: ”Hoții și corupții stau la PUȘCĂRIE!”

 |  22:13
Iohannis, mesaj pentru REFERENDUM: ”Hoții și corupții stau la PUȘCĂRIE!”

Cu o săptămână înainte de alegerile din 26 ani, președintele Klaus Iohannis a lansat un clip în care îndeamnă românii să participe la referendum.

„Dragi români,

cu toții ne dorim să trăim într-o țară în care hoții și corupții stau la pușcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai, să spunem răspicat DA pentru România europeană, DA pentru România pe care o iubim, țara oamenilor cinstiți și integrii, în care nimeni nu este mai presus de lege. 

Votați DA la referendum și nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru. Românii votează pentru că românii contează”, a fost mesajul președintelui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-16

GALERIE MEDIA


TAGURI: iohannis, clip elctoral, referendum, alegeri, 26 mai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mai 2019

intr-o tara condusa de mafioti nu e valabila chestia asta cu "hotii si coruptii stau la puscarie"........pentru ca mafiotii vor o justitie de tipul "sa mearga la puscarie cei care plimba cainele prin parc fara botnita" dar nu cei care fura miliardele de euro in complicitate cu diavolul-sef de la BNR.Reforma din Romania trebuie sa inceapa cu pRIMUL pUSCARIAS DELUXE....adica DiaVOLUL-SEF ISARESCU.PESTELE DE LA CAP SE-MPUTE.>>>>Degeaba tot arestezi plevusca daca nu incepi cu capul cel imputit de la BNR,diavolul spurcat,CAPO DI TUTTI CAPI,EL CHAPO GUZMAN.......etcetera
@ CUCUVEAUA....
17 Mai 2019

Greșești....primul care trebuie să stea la brutarie este acest sterp....Hoțul striga hoții
ANONYMOUS
17 Mai 2019

Iohanesburg de Sibiu tu unde ar trebui sa stai dupa cate ai facut ? Copii vanduti si alte dosare ingropate de tovarasul procuror Lazar Augustin tortionarul romanilor care au fost incarcerati la Aiud.Huoooooooooooooooooooooooooo !!!
CUCUVIAUA PARADITA
17 Mai 2019

Cu tine in frunte PENALULE!
@CUCUVEAUA MUISTA
17 Mai 2019

Deviat mintal si prost Nazi si bautor de pipi Lingatorul unui cur de homalau alogen ,mincinos ,hot ,paraditor de copiiMUIE!
Random imageUltimele stiri


STARBAG