2018-12-12 02:50


Iohannis, proces pierdut în instanţă

 |  16:04
Iohannis, proces pierdut în instanţă

Preşedintele Klaus Iohannis a pierdut o casă în centrul Sibiului. Curtea de Apel Braşov a dat câştig de cauză foştilor chiriaşi ai casei.

Imobilul din centrul Sibiului are o istorie complicată: a fost naţionalizată, iar soţii care o deţineau au murit. În anul 1997, imobilul a fost cumpărat de chiriaşii care au locuit acolo o perioadă, până când a apărut un presupus nepot al proprietarilor de drept.

Acesta a revendicat imobilul si l-a cumparat, iar chiriasii au ramas fara drept de proprietate.

De la acest nepot a cumparat familia lui Iohannis imobilul, insa chiriasii au contestat tranzactia, motivand ca nepotul este, in realitate, un impostor, care a pus mana pe casa in baza unor acte false, ceea ce inseamna ca familia presedintelui nu o putea cumpara de la acesta.

Chiriasii au castigat procesul la Tribunalul Brasov, iar sentinta a ramas definitiva prin decizia de joi a Curtii de Apel Brasov. Astfel, magistratii au hotarat trecerea imobilului din proprietatea lui Klaus Iohannis in proprietatea chiriasilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-12

TAGURI: iohannis, proces, casa, sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIA SE RAZBUNA
12 Noi 2015

Bosule de 15 ani , te are Doctorul Intendenta pe lista raboj a datornicilor .
ZORO
12 Noi 2015

Bai nene,daca a PIERDUT procesul in instanta nu inseamna ca-i vinovat?....este.....atunci CC sa se sesizeze ca NU mai poate fi presedinte!!!....PONTA "este copil" pe langa JOHANNIS ,in privinta penalului !....NU trebuia sa-si dea DEMISIA pentru un dosar aiurea facut la comanda!!!....tara mergea bine ,sa vezi acum de la 01.01.2016 ce viata grea o sa avem cu "omul lui BASESCU",pensionari ,adio acea minima marire de 5 0/0!.....un pensionar care apreciaza JUSTITIA si s-o tina tot asa ,sa-l salte si pe BASESCU cu acea casa din MIHAILEANU!...
PENTRU ZORO
12 Noi 2015

Bai daca cumparam o masina furata cu acte , ce pateam ? Si de ce nu sa judecat atunci ? Iar secretarul primariei , este condamnat in cazul lui de citiva ani . pa .
Random imageUltimele stiri


loading...