2019-05-20 14:24


Ion Iliescu nu CEDEAZĂ: A făcut PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Augustin Lazăr

 |  18:53
Ion Iliescu nu CEDEAZĂ: A făcut PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Augustin Lazăr

Ion Iliescu, trimis în judecată în Dosarul Revoluției, contraatacă la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Avocații fostului președinte depun, luni, o plângere de abuz în serviciu atât pe numele procurorului general, Augustin Lazăr, cât și pe numele procurorilor care au instrumentat dosarul, potrivit RTV.

Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și fostul șef al Aviației Militare Iosif Rus sunt acuzați de crime împotrivă umanității, în dosarul Revoluției.

Guparea Iliescu s-a constituit după 1968 ca ”o grupare dizidentă care a avut drept scop înlăturarea fostului preşedinte Ceauşescu Nicolae, dar menţinerea României în sfera de influenţă a URSS”, susțin procurorii în rechizitoriul citat de G4Media.

Procurorii militari afirmă că anunțul privind solicitarea intervenției militare a URSS a fost făcut la TVR, pe 23 decembrie. Atunci, televiziunea era sub controlul armatei care, la rândul ei, era controlată de gruparea Iliescu, prin urmare membrii acestei rețele sunt cei care au luat decizia de a chema trupele sovietice, masate la granița de est a României.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-22

TAGURI: ion iliescu, plangere penala, dosarul revolutiei, augustin lazar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOLSEVICII.
22 Apr 2019

Criminalul ilici lenin iliescu la Targoviste la zid este locul lui si al ciumatzilor rosii.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
22 Apr 2019

asta e chiar culmea....un individ care e resposabil de atatea crime si jefuirea Romaniei mai are tupeu sa dea cu noroi pe altii.am spus de N-spe ori ca acest individ Iliescu e un DIAVOL BLESTEMAT
NAZISTII SPURCATI
22 Apr 2019

Behaiti ca apucatii desi sunteti niste criminali nebuni bai postac nazi !
@CRIMINALUL ILICI ILIESCU
22 Apr 2019

CITA NESIMTIRE POATE SA EMANE JIGODIA ASTA COMUNISTA . MORI BAI ANIMALULE MAI REPEDE DACA VREI SA SCAPI DE PROCES .
CIUMA ROSIE PORCINA
22 Apr 2019

NAZISTII SPURCATI -sa mori in puscarie impreuna cu cioroiul spurcat Iliescu jigodie turbata scarboasa..siktirr
MAFIA PSD.
22 Apr 2019

Criminalul iliescu este responsabil de moartea a peste 1500 de tineri in'89 precum si de distrugerea intreprinderilor romanesti. Este responsabil de jaful forestier si de vanzarea zacamintelor romanesti. Este principalul vinovat de modul cum arata astazi Romania , condusa de HOTI , ANALFABETI SI LICHELE BOLȘEVICE VANDUTE KREMLINULUI. TOATE GUNOAIELE NEVERTEBRATE CARE FORMEAZA MAFIA PSD SUNT RODUL POLITICII ANTI-ROMANESTI DUSE DE ILICI LENIN ILIESCU SI SLUGILE LUI. ACEST CADAVRU INCA VIU TREBUI SFÂRTECAT SI DAT LA CÂINI. HUUU..!!!
CE PROCES ,PORKULE NAZI?
22 Apr 2019

Ce proces unul inventat de voi drogatilor DE cata intelegere e nevoie ca sa pricepeti si voi ca toti am fost contra comunistilor inclusiv ILIESCU Multi dintre voi care behaiti sunteti fii de tortionari comunisti Unii chiar i ati lins pe comunisti in cur Acum sunteti niste dementi naparliti V ati degajat de comunisti dupa crimele voastre de tortionari bolsevici si sunteti mari anticomunisti dar atat La altceva nu va duce mintea decat la destrabalare denigrare si vanzatea tarii la straini Intreaba l pe Iohanis pe cine proteja el cui i a dat liber la despaduriri JIGODII VOPSITE
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
22 Apr 2019

@CE PROCES ,PORKULE NAZI?.procesul unde va duceti toate ciorile spurcate la DRACU DE UNDE ATI VENIT
ANONIM
22 Apr 2019

Ceaușescu zicea că va răspunde doar în fața Marii Adunări Naționale, ? Ion Iliescu este printre politicienii care au susținut că politicienii nu au responsabilitate directă fiind doar reprezentanți ai voinței populare, ?
ANONIM
22 Apr 2019

Cum ați comenta despre faptul că niciunul dintre partidele politice nu obține majoritatea voturilor alegătorilor cu drept de vot, ?
TRADATORI DE TARA
23 Apr 2019

ONPUSCATI TOTI COMPLOTISTI , CARE AU PUS LA CALE MASACRU . PRIMUL SERGIU NICOLAIESCU REGIZOR . BINE CA A MURIT
JUSTIȚIA RO,
23 Apr 2019

DE CE NU APLICĂ HOTĂRÂRILE CEDO? Ce mai caută ăsta pe-aici? JUSTIȚIA ANTI-RO!
MDA....
23 Apr 2019

UN COMUNIST RECLAMĂ UN ALT COMUNIST!
Random imageUltimele stiri


STARBAG