2018-12-14 12:32


Ion Ţiriac, acuzat de mai multe nereguli

 |  08:17
Ion Ţiriac, acuzat de mai multe nereguli

Cel mai bogat român se află în mijlocul unui scandal în Spania. Ţiriac este acuzat că a făcut un profit de 34 de milioane de euro anul trecut, fără a plăti taxe fiscale.

Contractul pe care o companie aflata in proprietatea lui Ion Tiriac il are cu municipalitatea orasului Madrid, privind organizarea anuala a unui turneu de tenis, a intrat in vizorul presei din Spania, care sustine ca ar fi plin de nereguli, scrie Ziare.com.

Concret, jurnalistii de la portalul Zoom News descriu contractul ca fiind "cartoful fierbinte" al Manuelei Carmena, primarul orasului Madrid incepand cu 13 iunie 2015.

Principala nemultumire a ibericilor pleaca de la faptul ca autoritatile din Madrid investesc anual milioane de euro intr-un turneu detinut de o companie privata, a lui Ion Tiriac.

Si de aici incep acuzatiile presei din Spania. Primul repros care i se aduce lui Tiriac este acela ca firma Madrid Trophy Promotion (aflata in proprietatea omului de afaceri) are sediul fizic in Caja Magica, arena aflata in proprietatea Primariei Madrid.

Apoi, jurnalistii il acuza pe Tiriac ca incearca sa evite plata taxelor din Spania, intrucat sediul fiscal al companiei-mama, Mantrag Holdings BV, este situat in Amsterdam.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-01

TAGURI: ion tiriac, taxe, spania, madrid, primarie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VAMPIR
01 Noi 2015

Nu ii mai ajunge malaiul ? Parca este nemuritor ? Cite tepe a facut sa ii iasa un buboi in frunte si cur . Se lauda ca a mirosit peste 2000 femei .
Random imageUltimele stiri


loading...