2019-01-22 21:31


Ion Iliescu: Nu-i recomand lui Ponta să candideze la preşedinţie, e prea devreme

 |  11:18
Ion Iliescu: Nu-i recomand lui Ponta să candideze la preşedinţie, e prea devreme

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, la emisiunea"După 20 de ani", difuzată duminică de ProTV, că nu îi recomandă luiVictor Ponta să candideze la preşedinţie, întrucât ar fi "prea devreme".

Iliescu a evitat să dea nume deposibili candidaţi la preşedinţie care să aibă şi succes, făcând doar unportret-robot al unui eventual viitor preşedinte: "un om care să respecteConstituţia, să respecte legile, să fie în dialog cu instituţiile statului, nuîn război ca Băsescu".

Întrebat dacă i-ar recomanda preşedintelui PSD, Victor Ponta, săcandideze la următoarele alegeri prezidenţiale, Iliescu a răspuns: "Nu, eprea devreme".

Iliescu a mai afirmat la că Ponta "s-agrăbit" când a făcut afirmaţia că PSD l-ar putea sprijini pe preşedintelePNL, Crin Antonescu, la alegerile prezidenţiale, în schimbul unui guvernPNL-PSD.

"S-a grăbit şi nimeni nu a cuplat la aşa ceva (în BPN al PSD -n.r.). Dar nu asta este problema acum, acestea sunt teme periferice. Nominalvom găsi şi candidaţii pentru guvernare şi pentru o eventuală grăbire aalegerilor prezidenţiale şi pentru un candidat comun (al opoziţiei - n.r.).Dacă începem cu nominalizări, greşim, torpilăm pe fond ceea ce înseamnăacţiunea comună a opoziţiei", a mai spus Iliescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-11
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Braconier ucis de un porc MISTREŢ Acum 5 ore | (3)
Eveniment

loading...