2019-02-16 20:41


Iordache, despre propria demisie: După dezbaterea moţiunii de cenzură

 |  09:16
Iordache, despre propria demisie: După dezbaterea moţiunii de cenzură

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a declarat că după dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de PNL şi USR va avea o discuţie cu premierul Sorin Grindeanu despre o posibilă demisie a sa şi va anunţa public decizia. În privinţa comunicării defectuoase el nu-şi reproşează nimic.

Întrebat dacă ia în considerare să îşi dea demisia, ministrul Iordache a spus că va avea o discuţie cu premierul Grindeanu.

”După ce va fi dezbătută şi, cred eu, respinsă moţiunea de cenzură voi avea o discuţie cu premierul Grindeanu şi, fără îndoială, în urma acestei discuţii voi anunţa decizia. În acelaşi timp, vreau să vă spun că mi-am asumat că legea, aşa cum am prezentat-o şi cum va fi şi astăzi supusă în dezbatere publică, dorea să respecte deciziile Curţii Constituţionale. Aţi văzut că prin faptul că această lege nu există astăzi sunt foarte multe prevederi neconstituţionale. Eu am afirmat tot timpul că era necesară o ordonanţă care să pună în concordanţă deciziile de neconstituţionbalitate ale Curţii Constituţionale”, a afirmat Iordache.

El a spus că luni va propune un nou proiect de lege ce vizează modificarea Codului penal.

Refritor la lacunele în comunicare, ministrul a răspuns: ”Comunicarea este o chestiune care a apărut în spaţiul public, eu am spus de la început că sunt necesare pentru a fi puse în concordanţă în lege sau în ordonanţă prevederile neconstituţionale aşa cum a stabilit Curtea Constituţională”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: demisie, florin iordache, motiune, coduri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...