2019-01-21 14:16


Iordache îi ia la rost pe Lazăr, Kovesi şi Horodniceanu

 |  09:39
Iordache îi ia la rost pe Lazăr, Kovesi şi Horodniceanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, are programată luni, ora 12.00, la sediul instituţiei, o întâlnire cu procurorul general Augustin Lazar, procurorul şef al DNA, Laura Codruta Kovesi, şi cu procurorul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu.

Florin Iordache a anunţat încă de vineri, cu ocazia sedintei de constituire a noului Consiliu Superior al Magistraturii, ca se va întâlni la începutul acestei săptămâni cu şefii parchetelor. Tot atunci, Ministrul Justitiei a declarat ca nu i-a in calcul o retragere a procurorului şef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cu referire la înregistrarile facute publice de fostul deputat Sebastian Ghita. “Atat timp cat este o ancheta in derulare, pe care o are in acest moment Parchetul General, si atat timp cat respecta prevederile legale, nu vad de ce ar trebui”, a spus Iordache. El a mentionat totuşi ca va aborda această tema, cel mai probabil, cand se va vedea cu procurorul general si adjunctii acestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-09

TAGURI: florin iordache, laura codruta kovesi, augustin lazăr, dna, diicot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
09 Ian 2017

SIGUR CA DA....TREBUIE INCHISE TOATE DOSARELE CU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII...VIATA OMULUI E UN MOFT IN REPUBLICA CIORDI-STAN...LA FEL SI PROPRIETATEA PRIVATA...DECI TOATE DOSARELE CU FURTURILE DE PROPRIETATI TREBUIESC INCHISE...IN GENERAL ORICE FACE MAFIA FSN-1989 NU FACE OBIECTUL JUSTITIEI...SA SE OCUPE ISTORIA DE CRIMELE SI ASASINAREA A MII DE OAMENI....NICI CONSILIUL DE SECURITATE ONU NU ARE RELEVANTA.....GHITZA SI MAFIA PETROLULUI DIN PLOIESTI CONTRABANDA PRIN BOSNIA CU DE TOATE.....E LEGAL......CA DOAR SUNTEM REPUBLICA CIORDI-STAN DE LA STREHAIA CONDUSA DE BERCEA MONDIAL
Random imageUltimele stiri

loading...