2018-12-10 19:38


Irina Jianu, găsită în judeţul din care provine una dintre judecătoare

 |  18:07
Irina Jianu, găsită în judeţul din care provine una dintre  judecătoare

După pronunţarea sentinţei, la ora 21.51, Poliţia Capitalei a primit prin fax, de la Tribunalul Bucureşti, cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar la aceeaşi dată şi oră, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a  primit prin fax un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru Irina Jianu. Poliţiştii au procedat de îndată, conform art. 421, alin. 3 din Codul de procedură penală, la punerea în aplicare a mandatelor.

Irina Jianu, fost inspector general de stat al Inspectoratului de Stat în Construcţii, a fost ridicată de poliţişti, ieri, dintr-un imobil din localitatea băcăuană Mărgineni, după ce fusese dată în urmărire, nefiind găsită la domiciliu. Miercuri noapte, poliţiştii s-au prezentat la locuinţa din municipiul Bacău a Irinei Jianu, însă aceasta nu a fost găsită, astfel că au mers şi la alte adrese din judeţul Bacău unde s-ar fi putut afla Irina Jianu. Pentru că nu era de găsit, a fost dată în urmărire generală, însă în cele din urmă a fost identificată, într-un imobil din comuna băcăuană Mărgineni.

Alţi doi condamnaţi, Diana Gasparovici şi Cristian Vasile, au fost daţi în urmărire după ce nu s-au prezentat la arest şi nici nu au fost găsiţi la domiciliu sau la alte adrese cunoscute.

Celelalte două persoane condamnate, Bogdan şi Marina Ioana Popovici, s-au prezentat la Serviciul Independent de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Capitalei (fostul arest al DCP).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...