2018-12-19 01:28


Iubita lui Năstase, vizată de DIICOT

 |  21:00
Iubita lui Năstase, vizată de DIICOT

Fostul model Playboy, Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, a fost interceptată de procurorii DIICOT în dosarul de contrabandă cu ţigări, în care a fost trimisă în judecată Esthere Pascaline Bombeto, soţia consilierului II al Ambasadei Congo la Belgrad.

Într-o convorbire interceptată în 27 mai, la ora 22.24, Brigitte Sfăt îi spune Roxanei Cârstea, zisă Roxi, soţia, respectiv cumnata a doi contrabandişti, că i-a lăsat bani lui Gigi pentru sârbi, „pentru alea” (ţigări), pentru că ea trebuie să plece la Roland Garros, de unde nu mai poate suna. Gigi din acea convorbire este Dumitru Cârstea, zis „Gigi Olteanu”, învinuit în dosar, fratele lui Eugen Cârstea, trimis în judecată în aceeaşi cauză. „Gigi Olteanu” este celebru în lumea traficanţilor de ţigări din Vestul ţării. Brigitte Sfăt a apelat-o pe Roxana Cârstea chiar de pe telefonul lui Ilie Năstase, spunându-i că i-a lăsat banii pentru Gigi la salon. Este vorba despre salonul de înfrumuseţare B-Fashion Red, lansat, la Timişoara, anul trecut.

Fostul fotomodel are un copil cu un alt personaj controversat din Banat. Este vorba despre Ovidiu Torj, condamnat la închisoare pentru acte de violenţă şi sechestrare de persoane, după ce a ajutat-o pe Brigitte să recupereze nişte bani pe când aceasta conducea clubul Discoland, deschis împreună cu primul soţ, Octavian Sfăt. Fratele lui Ovidiu Torj, Lucian Torj, fost consilier PSD în localitatea Biled, a fost şi el arestat în 2009 pentru proxenetism, şantaj şi recuperări de bani.

Brigitte Sfăt, al cărei nume de fată este Szeifert, a fost măritată cu Octavian Sfăt, de la care şi-a păstrat numele, înainte de căsnicia cu Ovidiu Torj. Are doi copii, Sara, din prima căsătorie, şi Robi, din a doua. Divorţul de Ovidiu Torj a fost cu scandal. Octavian Sfăt, mort subit în 2002, după un atac de cord, a fost foarte bun prieten cu liderul PSD, Ilie Sârbu, cu care era asociat în cluburile Discoland şi Ramses.

În dosarul în care Brigitte a picat pe o interceptare au fost trimise în judecată de procurorii DIICOT opt persoane, printre care trei sârbi, patru români şi soţia diplomatului congolez, prinsă la graniţă făcând contrabandă chiar cu maşina Amabasadei Congo din Belgrad. Printre români se află şi Eugen Cârstea, fratele lui Dumitru Cârstea, zis „Gigi Olteanu”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...