2018-12-18 13:06


Iurie Darie, internat la Spitalului Floreasca VEZI IMAGINI

 |  17:38
Iurie Darie, internat la Spitalului Floreasca VEZI IMAGINI

Actorul Iurie Darie afost internat, miercuri, la Secţia de Cardiologie a Spitalului de Urgenţă"Floreasca" din Bucureşti, în urma unor dureri abdominale, însă fiindcunoscut cu o suferinţă cardiacă mai veche medicii au decis ca pacientul sărămână în unitate pentru 24-48 de ore.

Mediculde medicină de urgenţă, Rodica Ciolacu, a declarat că Iurie Darie s-a prezentatla spital având o simptomatologie de natură digestivă, respectiv dureriabdominale şi vărsături.

Însă, pentru că estecunoscut cu afecţiuni cardiologice, medicii au decis ca actorul să fie internatpentru 24-48 de ore, în cadrul Secţiei de Cardiologie a spitalului, subsupraveghere, a adăugat doctorul Ciolacu.

Actorul Iurie Darie afost adus, miercuri la prânz, pentru investigaţii la Spitalul de Urgenţă"Floreasca" din Bucureşti, după ce a avut un puseu de leşin.

Soţia actorului, AncaPandrea, aflată la spital, a declarat că lui Iurie Darie i s-a făcut rău întimp ce se aflau la bancă.

Potrivit acesteia,soţul său a făcut o indigestie.

Iniţial, doctorii auspus că actorul nu necesită internarea, însă i s-au făcut o serie de teste, caapoi să se decidă internarea lui.

În ultima perioadă,actorul Iurie Darie tot a ajuns, pentru investigaţii medicale, la Spitalul"Floreasca" din Bucureşti.

În seara de 29ianuarie, actorul Iurie Darie a fost externat de la Spitalul de Urgenţă"Floreasca", după ce ziua i s-a făcut rău în timp ce se afla într-unrestaurant. Potrivit evaluărilor medicale, actorul suferise o lipotimie.

În 31 ianuarie, IurieDarie s-a prezentat la Spitalul "Floreasca" din Bucureşti pentru uncontrol cardiologic.

Iurie Darie s-a născutpe 14 martie 1929, în Vadul Roşu din judeţul Soroca, aflat astăzi în Republica Moldova.

În cinematografie adebutat în 1953, în "Nepoţii gornistului", în regia lui DinuNegreanu, avându-i alături pe platoul de filmare pe Marga Barbu şi pe LiviuCiulei. În anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Drăgan pentru a juca înseria "Brigada Diverse", alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani,Dem Rădulescu sau Puiu Călinescu.

A interpretat rolurimemorabile în peste 40 de producţii cinematografice, printre care "Băieţiinoştri" (1959), "Vacanţă la mare" (1962), "Dragoste la zerograde" (1964), "Atunci i-am codamnat pe toţi la moarte" (1971),"Fraţii Jderi" (1974), "Ringul" (1983), "O zi laBucureşti" (1986), "În fiecare zi mi-e dor de tine" (1987),"Zâmbet de soare" (1987), "Oglinda" (1993), "Punctulzero" (1996), "Triunghiul morţii" (1999). În 2004 a jucat înserialul de televiziune "Numai iubirea".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...