2017-01-20 16:05

EVENIMENT


Jaf armat în Bucureşti, mai mulţi bărbaţi mascaţi au blocat o maşină şi au furat 200.000 de lei

 |  07:17
Jaf armat în Bucureşti, mai mulţi bărbaţi mascaţi au blocat o maşină şi au furat 200.000 de lei

Un jaf armat a avutloc, marţi seară, în sectorul 4 din Capitală, unde o maşină a fost blocată întrafic de mai mulţi bărbaţi mascaţi care au ameninţat cu o armă două persoaneşi au furat o borsetă cu 200.000 de lei.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru MEDIAFAX, că faptaa avut loc pe o stradă adiacentă şoselei Giurgiului din Bucureşti.

Un autoturism de terenîn care se aflau doi bărbaţi a fost blocat de două maşini Dacia Logan din careau coborât mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în haine negre, cu feţele acoperite decagule.

Agresorii i-auameninţat pe cei doi ocupanţi ai autoturismului blocat cu o armă despre care nus-a stabilit dacă era reală sau artizanală şi au furat o borsetă în care seaflau 200.000 de lei. Banii tocmai fuseseră scoşi de la o sucursală bancară dinsectorul 4 de către cele două victime, a spus Sarca.

La faţa locului s-audeplasat ofiţeri din conducerea Poliţiei Capitalei, ofiţeri de investigaţiicriminale ai Poliţiei sectorului 4 şi de la Secţia 16. Aceştia fac verificări privindincidentul.

Diana Sarca amenţionat că, din primele informaţii, se pare că cele două victimecomercializau fier vechi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image