2017-01-18 01:32

EVENIMENT


Jandarmeria, la posturi de sărbători

 |  11:42
Jandarmeria, la posturi de sărbători

Ordinea publică în Capitală, la evenimentele artistice şi religioase ce vor fi organizate de Sărbători, va fi asigurată de peste 1.2oo de jandarmi. Aceştia vor patrula pe traseele unde se estimează cea mai mare afluenţă de public, şi vor fi prezenţi în pieţe, gări, autogări, în staţiile RATB, dar şi în mijloacele de transport în comun care duc către marile centre comerciale. Totodată jandarmii bucureşteni vor desfăşura acţiuni de prevenirea şi combaterea acţiunilor ilegale de comercializare a materialelor pirotehnice. Jandarmeria Capitalei estimează că la activităţile prilejuite de sărbătoarea de Crăciun şi la cele de Anul Nou vor participa peste un million de persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-16

TAGURI: posturi, sarbatori, jandarmeriaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FRANK
28 Iul 2012

spune:Foarte util şi inf ormativ mesaj. You have n ice cnmoamd on the post a nd have explained in a ve ry great way. Vă mulţum im pentru ajutor. Bună t reabă,speranta blog-ul d vs. să fie mai bine!Vrea u doar să fac un blog ca aceasta!
DIVYA
31 Iul 2012

Ladystarlight: nu mi-a sa rit tandara dar era cat p e ce :) btw, nici nu stia m ca-mi citstei blogul :) man: hai nu te supara, di scutam noi la un moment d at sa iti povestesc cum v ad marketerii lucrurile. Si la multi ani inca o data! Sa fii fericit, Sil viu :)

Adauga un comentariu

Random image