2016-12-06 18:21

EVENIMENT


Jandarmeria, la posturi de sărbători

 |  11:42
Jandarmeria, la posturi de sărbători

Ordinea publică în Capitală, la evenimentele artistice şi religioase ce vor fi organizate de Sărbători, va fi asigurată de peste 1.2oo de jandarmi. Aceştia vor patrula pe traseele unde se estimează cea mai mare afluenţă de public, şi vor fi prezenţi în pieţe, gări, autogări, în staţiile RATB, dar şi în mijloacele de transport în comun care duc către marile centre comerciale. Totodată jandarmii bucureşteni vor desfăşura acţiuni de prevenirea şi combaterea acţiunilor ilegale de comercializare a materialelor pirotehnice. Jandarmeria Capitalei estimează că la activităţile prilejuite de sărbătoarea de Crăciun şi la cele de Anul Nou vor participa peste un million de persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-16

TAGURI: posturi, sarbatori, jandarmeriaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FRANK
28 Iul 2012

spune:Foarte util şi informativ mesaj. You have nice cnmoamd on the post and have explained in a very great way. Vă mulţumim pentru ajutor. Bună treabă,speranta blog-ul dvs. să fie mai bine!Vreau doar să fac un blog ca aceasta!
DIVYA
31 Iul 2012

Ladystarlight: nu mi-a sarit tandara dar era cat pe ce :) btw, nici nu stiam ca-mi citstei blogul :)man: hai nu te supara, discutam noi la un moment dat sa iti povestesc cum vad marketerii lucrurile. Si la multi ani inca o data! Sa fii fericit, Silviu :)

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se înființează noi posturi în Primăria Capitalei pentru clientela PSD Multe proiecte populiste pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB),... 21 Noi 2016 | (4)
Trei secrete pentru a fi în formă de sărbători Pe lângă cadouri, cu toții ne pregătim deja să punem pe listele de cumpărături alimentele pe... 02 Dec 2016 | (0)