2017-01-24 23:25


Jandarmeria "vânează" protestatarii de la Cotroceni

 |  12:11
Jandarmeria "vânează" protestatarii de la Cotroceni

13 dintre de la mitingul de la Cotroceni au fost identificaţi de către Jandarmerie şi riscă amenzi de până la 10.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat, la Realitatea TV, că cele 13 persoane au fost identificate pe baza probelor video pe care instituţia le deţine, fiind acuzate că au organizat o adunare publică care nu a fost anunţată în prealabil.

Potrivit sancţiunilor prevăzute de lege, cei 13 riscă amenzi cuprinse între 1.000 şi 10.000 de lei. Protestatarii vizaţi au mai organizat astfel de mitinguri în trecut, fiind sancţionaţi în repetate rânduri de către autorităţi.

Circa o mie de persoane au protestat, vineri seară, în Piaţa Universităţii, scandând lozinci de susţinere a lui Raed Arafat, dar şi împotriva preşedintelui Băsescu. Apoi au plecat în marş spre Cotroceni. Oamenii au strigat "Jos Băsescu!", "Demisia!" şi "Arafat!".

Proteste au avut loc în mai multe oraşe din ţară. Preşedintele Traian Băsescu a cerut vineri retragerea proiectului legii sănătăţii, iar Guvernul s-a conformat. (Realitatea.net.)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-15

TAGURI: protestatari, cotroceni, jandarmeria, amenziComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PELICANU
14 Ian 2012

aceste slugi ale lui chioru si analfabetului de igas or sa spuna precum postelnicu:am fost niste dobitoci
DUMITRU IUGA
15 Ian 2012

Semnezi ca pelicanu, pasarea aia care inghite orice ii arunci si pe urma scuipa, daca mai poate, ce nu poate digera pipota. Daca nu poate scuipa, moare ma pelicanule! Esti ruda cu pelicanul ala care este mai tot timpul pe sticla la Antene? tiiu2001@yahoo.com
Random image