2019-03-23 06:41


Jandarmii au ridicat deja primul PROTESTATAR din Piața Victoriei

 |  14:54
Jandarmii au ridicat deja primul PROTESTATAR din Piața Victoriei

Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei anunță că un bărbat care ar fi tulburat ordinea publică în Piaţa Victoriei a fost ridicat, vineri după-amiază, de către jandarmi, conform Mediafax.

Purtătorul de cuvânt ai Jandarmeriei a făcut apel la calm și le-au transmis oamenilor care vor protesta că ei sunt cei care vor decide dacă și când va fi blocat traficul. Jandarmeria le-a transmis celor care participă la mitingul de astăzi să protesteze paşnic şi a anunţat că nu vor fi tolerate actele de violenţă. Legea privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice prevede amenzi cuprinse între 500 şi 5.000 de lei pentru mai multe abateri.

Vineri dimineaţă, poliţiştii bucureşteni au verificat pirotehnic maşinile parcate acolo. Reprezentanţii Jandarmeriei au precizat că forţele de ordine nu vor tolera violenţa.

Numărul jandarmilor care vor fi prezenţi, vineri, pentru a asigura ordinea la mitingul din Piaţa Victoriei este imens și va fi dimensionat gradual în funcţie de numărul protestatarilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-10
Citeste si:
UPDATE.Jandarmii au intrat în forță pentru a DISPERSA protestatarii. Reacția președintelui IOHANNIS: „Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei, puternic disproporţionată…”
Tomac: PROTESTUL nu trebuie confiscat de partide sau politicieni. Noi putem fi doar solidari
Mitingul DIASPOREI: Zeci de mii de români, AȘTEPTAȚI în Piaţa Victoriei! Poliţiştii vor face controale PIROTEHNICE în maşinile parcate în zonă

TAGURI: jandarmi, ridicat, protestatar, piata victoriei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Aug 2018

DEMONSTRANTII SA CEARA URGENT DEMASCAREA JANDARMILOR , DEOARECE NU SUNT IN FATA TERORISTILOR......
ANONIM
11 Aug 2018

Au aruncat cu bucati de asfalt in jandarmi bai cutra mincinoasa si rea Ce doresti de fapt bai homalaule ?legalizarea casatoriilor gay ,legalizarea drogurilor ,legalizarea prostitutiei?Asta vreti ,ca alte motive nu aveti bai cutra prostituata!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...