2018-12-17 11:54


Jandarmii care au dus la Poliţie doi turişti după ce au pozat casa preşedintelui Klaus Iohannis, cercetaţi

 |  10:40
Jandarmii care au dus la Poliţie doi turişti după ce au pozat casa preşedintelui Klaus Iohannis, cercetaţi

Cei cinci jandarmi care au dus la sediul Poliției Sibiu doi turiști care au fotografiat casa președintelui Klaus Iohannis vor fi cercetaţi de o comisie a Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.

"S-a demarat o cercetare internă la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu", a precizat Alexandru Costea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu, potrivit Agerpres.

Doi turiști, un polițist din Republica Moldova și o femeie, au fost duși, marți seara, la sediul Poliției Sibiu, după ce au pozat casa preşedintelui Klaus Iohannis. Aceştia au fost ridicaţi de un echipaj de jandarmi după ce s-au oprit în fața locuinţei pentru a-și face poze de pe trotuar.

Turiştii au părăsit sediul Poliției Sibiu după ce anchetatorii au stabilit că nu reprezintă niciun pericol.

"La sediul Poliției Municipiului Sibiu, cele două persoane, o femeie și un bărbat, au fost aduse aseară (marţi seara n.r.), în jurul orelor 19.00, de un echipaj al Jandarmeriei. Noi nu am făcut altceva decât să interogăm bazele de date, pentru a face o verificare suplimentară, cu privire la identitatea lor. Având în vedere că nu s-a constat nimic, oamenii au fost liberi să plece", a precizat comisar Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru Agerpres.

Jandarmeria Sibiu susține că nu este ilegal să faci fotografii casei președintelui Iohannis. Totuși, în cazul în care cei de la Serviciul de Protecție și Pază (SPP) solicită jandarmilor să facă verificări, aceștia sunt obligați să ia măsuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-28
Citeste si:
Doi turişti, duşi la Poliţia Sibiu după ce au pozat casa preşedintelui Klaus Iohannis

TAGURI: jandarm, duce, politie, turist, pozeaza, casa, presedinte, klaus iohannis, cercetat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...