2019-05-19 22:48


JANDARMII în acțiune. Cum au ”capturat” o pisică extrem de agresivă

 |  18:27
JANDARMII în acțiune. Cum au ”capturat” o pisică extrem de agresivă

Misiune inedită pentru forțele de ordine. Jandarmii au intervenit în Capitală după ce la 112 a fost primit un apel prin care se reclama prezența unei pisici agresive în scara unui bloc de locuințe, scrie pe Facebook Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

”Misiune mai puțin obișnuită pentru jandarmi. Un apel la numărul unic de urgență 112, le-a adus jandarmilor bucureşteni în această seară o provocare inedită, o doamnă, anunța speriată, prezența unei feline agresive în scara blocului, care a atacat mai multe persoane.

Jandarmii s-au deplasat de urgență pe Calea 13 Septembrie unde au găsit o pisică, un mascul, în vârstă de aproximativ 2 ani care a băgat spaima în locatarii blocului.

În sprijin au fost chemați reprezentanții Autoritatății Pentru Supravegherea şi Protecția Animalelor ASPA București.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-15

TAGURI: jandarmi, forte de ordine, pisica agresiva
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


șI?
15 Dec 2018

ce-a făcut cu motanul agresiv DUPĂ?
HE , HE , HE......!!!!
16 Dec 2018

Nu le-a dat ordin CARMENCITA sa-l gazeze pe motan ? Aveti grija ca-i trimis de SOROS , a stat ascuns la o multinationala , . Este un motan anti- motani romani iar UE ii vrea raul. !!!!!
ANONIM
16 Dec 2018

Subiect bun pentru a aduce omagii mercenarilor de catre gâdea si ciutacu. Motanul lui SOROS.
APROPO DE ANIMALE!
17 Dec 2018

mă adresez ANIMALELOR POLITICE! Am (re)citit - cu groază, tristețe maximă, mai ale datorită fotografiei) un articol mai vechi, a fost pare-mi-se și un documentar înfiorător pe Antene, văzut întâmplător pe net, despre CRIMA POLITICIENILOR ROMÂNI ÎN PRIVINȚA NESIMȚIRII LOR PROVERBIALE DE A EXPORTA ANIMALE VII CARE-S CHINUITE ÎNFIORĂTOR, PORNIND DE-AICI, DIN ȚARĂ, APOI TRANSPORTATE CHINUITOR, BESTIAL AȘ SPUNE PESTE HOTARE, IAR APOI CHINUITE ÎN FEL ȘI CHIP DE CEI CARE LE IMPORTĂ! NU MAI EXPORTAȚI ANIMALE VII! IAR FERMELE DE-AICI, SĂ FIE CONTROLATE LA SÂNGE, PENTRU A EVITA CHINUIREA ȘI MOARTEA LENTĂ, DAR AGRESIVĂ A AMĂRÂTELOR, DIN PRICINA INCONȘTIENȚEI, CRUZIMII ”OAMENILOR” ! Vă spun cu mâna pe inimă că , nu mai mănânc carne de niciun fel de animal, la cât sunt de chinuite, înainte de a fi sacrificate în mod bestial! JURNALIȘTII de investigații, apoi controalele ”statului” TREBUIE NEAPĂRAT SĂ IA MĂSURI, CA ACESTE ACTE DE CRUZIME NEMAIÎNTÂLNITE, SĂ NU SE MAI PRODUCĂ PE TERITORIUL NOSTRU ȘI, SĂ NU DĂM VOIE NICI CELOR DIN AFARĂ SĂ FACE CE VOR/CUM VOR CU BIETELE ANIMALE!
DACĂ NE DĂM CREȘTINI
17 Dec 2018

OPRIȚI MASACRUL: https://www.cotidianul.ro/sute-de-mii-de-animale-exportate-anual-agonizeaza-cu-voie-de-la-autoritati/ Pe lângă miile de câini din România ce necesită ajutor există sute de mii de animale a căror suferinţă cumplită nu este vizibilă în afara unor investigaţii ce generează mult mai mult efort fizic şi mai ales psihic. Miliardele de animale ucise anual în abatoare, miliardele de animale crescute pentru lapte, carne, blană, în ferme intensive insalubre, sufocante, cu un spaţiu infim ce nu le dă nici măcar posibilitatea de a se întoarce, miliardele de animale marine a căror moarte este lentă şi chinuitoare – toate ar putea fi stopate dacă toţi ar conştientiza că a-ţi baza viaţa pe moartea şi suferinţa unor fiinţe este cel puţin nedemn. În România există sute de mii de animale a căror chinuri nu se sfârşesc într-o fermă sau un abator din România, ci au sfârşituri şi mai dramatice. În numele exportului de animale vii, aducător de bani în doar câteva buzunare, timp de 7-8 zile animalele traversează mări, ticsite în vapoare, în drumul lor către Orientul Mijlociu. O parte mor pe timpul transportului din cauza lipsei de apă, hrană, din cauza epuizării şi a sufocării. Cele care ajung încă vii sunt preluate şi “sacrificate” de oameni neinstruiţi, suferind o tortură inimaginabilă, cu ustensile neascuţite, ce necesită multe tăieturi ale gâtului, ori sunt ucise în cuşti rotative.
RăSPUNSUL ANSVSA
17 Dec 2018

(Autoritatea Naţională şi pentru Siguranţă Alimentelor) la sesizarea privind situaţia tragică a animalelor pe timpul transportului şi la destinaţie: “Scopul declarat al ANSVSA este de a asigura fără restricţii participarea ţării noastre pe piaţa internaţională la activitatea de comerţ cu animale vii”. Aşa că s-a reuşit “performanţa” ca România să fie şi aici prima! Este ţara care exportă cele mai multe animale vii, intrând pe o piaţă eliberată de alte ţări cu instituţii mai etice ce nu au acceptat măcelărirea animalelor lor! Animalele sunt forţate să urce în vapor Sute de mii de viţei, vaci, miei, oi sunt supuse unor acte de cruzime extremă, cu acordul veterinarilor oficiali din România adică exact cei care ar trebui, conform statutului, atribuţiilor, să monitorizeze respectarea legislaţiei şi nu să înlesnească încălcarea ei. Oficialii români continuă astfel să emită certificate de export pentru animale vii, în ciuda faptului că ştiu foarte bine că exporturile din România se fac cu încălcarea Regulamentului Consiliului European nr.1/2005, care, conform Deciziei Curţii Europene de Justiţie, este aplicabil şi în cazul în care destinaţia animalelor este într-o altă ţară din afara UE.
MAI MULT, îN 2013,
17 Dec 2018

Guvernul şi Preşedinţia anunţau, cu mult aplomb, înţelegerea “memorabilă şi aducătoare de profit” privind exportul a cca 4 milioane de oi către China şi reluarea exportului de bovine către această ţară unde, din cauza neexistenţei vreunei norme legislative de protecţie a animalelor, animalele noastre sunt supuse unor chinuri atroce. Un semnal de alarmă l-a tras recent FNPA – Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor, care participă la campania organizaţiei ce a efectuat investigaţiile, “Animals International”, ce se va derula în scopul stopării acestor exporturi de animale vii. Campania, la succesul căreia se poate implica oricine dorește, va fi iniţiată în 14 noiembrie.” P.S. DACĂ SUNTEM UMANI, HAI SĂ OPRIM MASACRUL ĂSTA! IAR DOBITOCILOR DIN 2013 SĂ LE URĂM DE ”BINE!”
Random imageUltimele stiri


STARBAG