2016-10-28 19:12

EVENIMENT


Jandarmii şi-au încheiat misiunea din Kosovo

 |  14:57
Jandarmii şi-au încheiat misiunea din Kosovo

Efectivele Detaşamentului de Misiuni Internaţionale al Jandarmeriei Române aflate în Misiunea Eulex Kosovo au ajuns în România, potrivit unei informări MAI. Repatrierea detaşamentului de jandarmi şi a tehnicii s-a finalizat în această dimineaţă. Efectivele au sosit în Cazarma Băneasa, fără probleme deosebite. „În aplicarea Hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării din 26 septembrie 2011 privind dezangajarea efectivelor de poliţie şi jandarmi aflate în Misiunea EULEX Kosovo şi în baza Ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, efectivele Detaşamentului de Misiuni Internaţionale al Jandarmeriei Române au început deplasarea către România, în cursul zilei de sâmbătă”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-21

TAGURI: MAI, jandarmi, Kosovo, ministrul MAI, Detaşament, ordin, RomâniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministrul de Interne: Jandarmii au procedat corect. Este anchetat un singur incident Ministrul Internelor, Dragoș Tudorache, a susținut luni o conferință de presă în care a... 24 Oct 2016 | (0)
Premierul Dacian Cioloş, în vizită la militarii români din Kosovo și Bosnia Herțegovina Guvernul a informat vineri, într-un comunicat de presă, că premierul Dacian Cioloș și... 21 Oct 2016 | (0)