2017-01-17 19:53

EVENIMENT


Jean Monnet, şcoală de playmate

 |  21:00
Jean Monnet, şcoală de playmate

Conducerea Liceului „Jean Monnetar putea fi amendată pentru proasta organizare a excursiei de la Predeal, în urma căreia profesorul de sport a fost acuzat că a violat o elevă, dar şi pentru că a pătruns în viaţa privatăa unui iepuraş Playboy.

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ poate fi amendată, după ce Corpul de control al ministrului a depistat nereguli în organizarea excursiei de la Predal, în urma căreia o elevă a acuzat profesorul de sport al liceului că a violat-o, au declarat pentru ziarul „Puterea“surse din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS). O amendă ar putea primi şi profesorul de educaţie fizică, însă această decizie nu are legătură cu ancheta desfăşurată de Poliţie.

Conducerea Liceului „Jean Monnet“a mai comis o gafă, propunând ca elevei Mădălina Pamfile să i se scadă nota la purtare pentru că a pozat în revista „Playboy“. Regulamentul de ordine interioară nu interzice elevilor sau dascălilor să pozeze în reviste destinate publicului adult. „Nu poate fi invocat faptul că eleva a pozat în acea revistă, ca argument pentru scăderea notei la purtare. Pentru cumulul de absenţe nemotivate poate fi scăzută nota la purtare sau poate fi propusă eleva pentru exmatriculare. Regulamentul de ordine interioară nu îi interzice însă să pozeze în astfel de reviste“, ne-au declarat surse din cadrul MECTS.

Orice instanţă de judecată va da câştig de cauză elevei, dacă aceasta va contesta decizia Consiliului de Administraţie al liceului. „Aceasta este legislaţia. Eleva poate da în judecată conducerea liceului pentru că i-au pătruns în viaţa privată. Regulamentul spune că elevul trebuie să aibă un comportament decent în incinta liceului şi în afara lui. Eleva are însă 18 ani“, ne-a mai explicat sursa citată.

Potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Consiliul de Administraţie al Liceului „Jean Monnet“încă nu a decis ca elevei care a pozat în „Playboy“să-i fie scăzută nota la purtare.

Luna trecută, o elevă de 17 ani de la Liceul „Jean Monnet“ a afirmat că a fost violată de profesorul de sport al unităţii şcolare, în timpul unei excursii la Predeal. Cadrul didactic a fost arestat, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru o perioadă de 29 de zile. Nici elevii care au mers în excursie nu au scăpat ieftin. „Elevii care au săvârşit abateri în excursia de la Predeal vor fi sancţionaţi conform reglementărilor legale şi a fost sistată organizarea oricărei excursii la nivelul claselor V-XII din cadrul liceului“, a anunţat ISMB.

Numele Liceului „Jean Monnet“ este implicat şi într-un alt scandal, după ce eleva Mădălina Pamfile a pozat dezbrăcată în „Playboy“, alături de primarul Radu Mazăre.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-02

TAGURI: Jean Monnet, scoala, playmateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image