2018-12-12 07:41


Judecătoarea Camelia Bogdan, mutare cu cântec

 |  19:04
Judecătoarea Camelia Bogdan, mutare cu cântec

Colegiul de conducere al Curții de Apel București a decis marți ca judecătoarea Camelia Bogdan să fie mutată de la Secția penală la Secția de contencios-administrativ, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel București, Daniel Grădinaru, a declarat însă că la nivelul Secției de contencios s-a constatat un deficit al numărului de judecători, astfel încât Colegiul de conducere a decis ca doi magistrați, printre care se află și Camelia Bogdan, să fie trecuți de la Secția penală la Secția contencios. El a precizat că judecătoarea Camelia Bogdan nu a fost mutată definitiv de la Secția penală, ci va participa, pe o perioadă determinată de 3 luni, la ședințele de judecată de la Secția de contencios.

Pe de altă parte, surse judiciare au precizat că judecătoarea Camelia Bogdan nu a fost de acord cu mutarea sa de la Secția penală. Camelia Bogdan a devenit cunoscută pentru condamnările grele pe care le-a dat în mai multe dosare, printre care și cel în care Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: judecatoare, camelia bogdan, mutare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ESTE PEDEPSITă
08 Noi 2015

pentru că face DREPTATE! D-aia trebuiesc DEPOLITIZATE toate instituțiile statului, mai ales JUSTIȚIA!
Random imageUltimele stiri


loading...