2019-03-25 08:25


Jurnaliști RTV, chemați la AUDIERI. Despre ce investigație este vorba

 |  19:15
Jurnaliști RTV, chemați la AUDIERI. Despre ce investigație este vorba

Mai mulţi jurnalişti de la România TV spun că au primit o citaţie de la Ministerul Public prin care sunt chemaţi ca martori într-un dosar de abuz în serviciu. Lili Ruse, Victor Ciutacu şi Andreea Creţulescu nu ştiu despre ce este vorba, dar bănuiesc că ar putea fi chemaţi pentru dezvăluirile făcute de mogulul fugar, Sebastian Ghiţă.

"E o citatie primita de RTV de la Ministerul public. Suntem invitati in calitate de martori la IGPR într-un dosar de abuz în serviciu. Daca absentăm, ne ia cu mandat de aducere. Bănuim că este vorba despre dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă", a spus Lili Ruse.

Victor Ciutacu spune că ştie ce procuror va instrumenta cazul. "E Elena Iordache. Aşa o cheamă deşi nu avem voie să îi spunem numele. Vor să afle de la noi ceva. Povestea a intervenit de la înregistrările cu Traian Băsescu pe post. Unii m-au suspectat pe mine că am făcut-o eu. Eu nu am făcut-o.  E un dosar în cercetare. Nu e pe portal. Doamna Laura Codruţa Kovesi a spus la un moment dat că trebuie identificaţi complicii fugarului Sebastian Ghiţă din redacţia România TV. Nu eu l-am înregistrat pe Băsescu. Eu voi fi primul care să mă duc să dau declaraţii", a spus Victor Ciutacu.

Andreea Creţulescu e contrariată. "Vom fi aliniaţi acolo, poate dau cu ouă în noi. E ceva fără precedent. ", a spus Andreea Creţulescu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-01

TAGURI: jurnalisti, rtv, lili ruse, victor ciutacu, andreea cretulescu, sebastian ghita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIS
01 Feb 2017

Veti fi arestați bai slugi imputite ale jefuitorilor de tara
JURNALIșTI ?
01 Feb 2017

Cred ca mai corect era sa le ziceți simplu:slugi.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...