2019-02-23 17:09


Killerul lui MIRCEA BADEA dă de necaz

 |  17:03
Killerul lui MIRCEA BADEA dă de necaz

Motocilistul practicant de sporturi de contact care l-a făcut KO în doi timpi și trei mișcări pe Mircea Badea, a postat un mesaj prin care le mulțumește fanilor săi pentru susținere. Totuși, Teodor Tedi Emi se așteaptă și la o surpriză neplăcută din partea Facebook, care foarte probabil, spune el, îi va suspenda contul de pe rețeaua de socializare în urma acelui meci.

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, vă rog să mă credeți că am fost plăcut surprins de mesajele de felicitări, nici acum nu am avut timp să le citesc pe toate. Vă doresc multă sănătate și înțelepciune în viață, meciul de sâmbătă a demonstrat încă o dată că ele se completează una pe alta. Mi-aș fi dorit ca rezultate mele internaționale, unde am luptat cu sportivi de top, care au adus un mic aport de prestigiu țării noastre să fi avut măcar 10% din mediatizarea ultimului meci.

P.S. Dacă voi lipsi o perioadă lungă de pe Facebook înseamnă că am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate și bun simț, oricum în cazul în care mai marii Facebook mă consideră incomod… nu este nici o problemă, dragoste cu sila nu se face!”, a scris Tedi Emi, pe Facebook. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-04
Citeste si:
MIRCEA BADEA vine cu noi lămuriri după BĂTAIA soră cu moartea încasată
VIDEO EXPLICIT. Mircea Badea, la un pas de TRAGEDIE. A rămas INERT după un KO primit în cinci secunde

TAGURI: teodor, tedi emi, mircea badea, killer, necaz, facebook, bataie, KO
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FREACA MENTA
04 Feb 2019

DAI TARE MOTORETA . TASU ERA LUCRATOR CU GURA LA AMBASADA ROMANA DE LA MOSCOVA .
ANONIM
05 Feb 2019

No, de dpa abdicarea de kko, e tot lumea lor ai lor. Nu e loc de caractere integre, numai ei ai lor:"la vremuri noi tot noi", ca asa ne invataram
@ FREACA MENTA
05 Feb 2019

DACA TOT TE OCUPI DE BIOGRAFIILE UNORA CUM AR FI SA NE SPUI CEVA SI despre tatal lui LUDOVIC ORBAN CA E MULT MAI PALPITANTA SI INTERESANTA DECAT A LUI BADEA ..TATA LUI ORBAN ERA LUCRATOR CU PISTOLUL SI CIOMAGUL PE SPINAREA ROMANILOR SI MAI APOI HOT DE CARNE DE LA ABATORUL DIN BRASOV
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...