2018-12-14 14:39


Klaus Iohannis, la parada de 1 Decembrie. Incidente la defilare

 |  11:25
Klaus Iohannis, la parada de 1 Decembrie. Incidente la defilare

Preşedintele Klaus Iohannis participă, marţi, la parada de 1 Decembrie din Piaţa Constituţiei. La doar câteva minute de la începerea paradei, a avut loc și primul incident, mai multe persoane sărind gărdulețul de fier pentru a intra în mulțime.

Jandarmii au intervenit de urgenţă şi au mers după aceştia pentru a efectua controlul de rutină, transmite b1.ro.

Şi în acest an parada de 1 Decembrie are loc în Piața Constituției, în condiţiile în care Arcul de Triumf este încă în reparaţii.

La paradă participă peste 2.600 de militari români şi străini şi 360 de mijloace tehnice şi aeronave.

De asemenea, când se va intona Imnul Naţional, în semn de salut, se vor executa 21 de salve de tun de către bateria de artilerie a Regimentului 30 Gardă ,,Mihai Viteazul".

La defilare participă şi militari ai armatelor Turciei, Bulgariei, Moldovei, Poloniei şi ai Statelor Unite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-01
Citeste si:
Klaus Iohannis: E momentul să redescoperim mândria naţională, nu ca pe o etichetă, ci în mod sincer
Gabriel Oprea: Ţine de noi să păstrăm vie amintirea Marii Uniri

TAGURI: klaus iohannis, parada, 1, decembrie, incidente, defilare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


WHAT?
01 Dec 2015

1.La paradă participă peste 2.600 de militari români și străini; Ce caută străinii la parada militară română? Ce? E și ziua lor? 2.La defilare participă și militari ai armatelor Turciei, Bulgariei, Poloniei și ai Statelor Unite. Pentru?! Poate ca să umple GOLUL IMENS lăsat în armata română, distrusă…
ZICE BINE
01 Dec 2015

unul patriot (M.Neacșu) - 1. A devenit un gest reflex să ne lăudăm cu faptele de vitejie ale străbunilor noştri în timp ce ne batem în fapt joc de ele, dovedind cu fiecare zi că practic nu ne merităm nici trecutul nici viitorul ci doar prezentul în care ne zbatem cu laşitate. 2. Interesant este că aceste noi „gesturi reflexe” nu sunt chiar atât de inconştiente şi nici nevinovate, ele s-au format din lene, laşitate, lipsă de responsabilitate, spirit de turmă, comoditate, lipsă de simţ civic, orgoliu. (interesant de văzut și eventual de adăugat la LISTĂ - http://www.in-cuiul-catarii.info/2015/12/01/a-devenit-un-gest-reflex-10261 )
ANA
01 Dec 2015

Astia de la radioromania nu mai contenesc sa laude casele regale! Oare de ce? Avem cumva nevoie de monarhie? Sint niste lichele.
BOLDURW
02 Dec 2015

@WHAT? Au fost invitati (strainii). Cand defilau rusii, veneau neinvitati. Cum preferi?
BOLDURW....
02 Dec 2015

1. Asta arată starea de OCUPANT a ”străinilor”, părerea mea! Păi dacă ești INVITAT și nu OCUPANT, stai pe margine (în mulțime sau la tribună, dacă personalitatea îți perminte...) și agiți steagul Ro.în cinstea și respectul zilei la care participi, uitându-te (chiar dacă ești militar la rându-ți) la defilarea militarilor români. Altminteri, ce facem? Confundâm GAZDA cu MUSAFIRUL, care se face stăpân în/pe casa ta?! E ca și cum VECINUL defilează la paradă cu mândrețea ta de nevastă, alături de copiii ei (și-ai tăi...) ca și cum ar fi ai lui...păi, se poate? Să nu-mi spui de NATO și alte bălării, că nu ține....2. Lasă rușii care defilau neinvitați DECÂT de către marile puteri (aceleași - din totdeauna), care azi au defilat/defilează alături de noi, care au împărțit lumea, vânzându-ne pe o fășie de șervețel, ai uitat? Sigur că au fost obraznici ATUNCI rușii, sigur că a fost rău pentru noi, dar INVITAȚIA a fost făcută pe bază de ACORD și TRĂDARE din partea blegului de rege Mihai și-a lui Churchill, băga-l-aș și mort, în mizda păsii!
Random imageUltimele stiri


loading...